Japani, Etelä- Bird Island lähellä merenpohjassa mangaani kyhmy kaivoksen löytyi laajalla alueella

Japani South Bird Island Data Kuva

Xinhua News Agency, Tokio, 29 elokuu – Japanilaiset tutkijat ilmoitti löytö mangaanin kyhmyt suurten kaivos Japanissa, Etelä-Bird Island lähellä itäisin syvälle merenpohjaan, jakelu vähintään alueella 44000 neliökilometriä, yli
Kyushu alue on myös suuri.
Tämä on ensimmäinen löytö Japanissa niin suuri valikoima harvinaisia ​​metalleja läheisyydessä Etelä Bird Island.

South Bird Island ala on noin 1,2 neliökilometriä, II & V etäisyys noin 1800 km luoteeseen Tokiossa.
Japani Cigar Storehouse läsnä meren tutkimuksen ja kehityksen instituutioiden ja Tokion yliopisto vuodesta 2010 South Bird Island lähistöllä merenpohjan mineraalivarojen tutkimuksessa vuonna 2013 on todettu, että kun läsnä on suuria pitoisuuksia harvinaisten maametallien mutapohja saaren lähellä.

Tutkijat Etelä Bird Island noin 300 km päähän 5500 metriä merenpinnan yläpuolella pilvien mangaani kyhmyt löydetty malmi.
Tutkijat käyttivät syvänmeren tutkimusmatkailijat & ldquo; Deep Sea 6500 & rdquo; mangaani kyhmyt kerännyt malmin näytteitä ja totesi, että se sisältää runsaasti harvinaista metalli- koboltti ja nikkeli, koboltin määrän riittää vain käytetään Japanissa noin 1600.

Japani on toivonut Cheap Cigarettes Outlet katsomalla meren talletukset harvinaisten metallien päästä eroon riippuvuutta tuontienergiasta resursseja.
Koska nämä mineraalit sijaitsevat syvällä merenpohjan, nykyinen kerääminen ja käyttö on edelleen vaikeuksia tulevaisuudessa odotetaan tulevan tärkeä harvinainen metalli resursseja.