Joten olet todellinen biologinen säteily! Ordovician biologiset säteilytapahtumat

Kun se tulee geologinen historia

Isoin biologisen säteilytapahtumien,

Mitä ensin ajatella?

Cambrian puhkeaminen?

(Lähde: Baidu Encyclopedia)

Onneksi olkoon olet väärässä

suurin yksittäinen biologinen säteily tapahtuma on

Ordovician biologiset säteilyn tapahtuma

(The Great Ordovician Biodiversification tapahtuma, jota kutsutaan GOBE)!

Euroopan Ordovician biologiset säteilytapahtumien ovat alusta Ordovician, ja jopa myöhään Cambrian, Ordovician myöhään

meren biologisen monimuotoisuuden suuria säteilytapahtumien .

tuttu

Cambrian purkaus on virstanpylväs historiassa maapallon elämä

, koska sillä saavutetaan monenlaisia ​​biologisia luokissa aina uusia ja nykyaikaisia ​​lähes kaikki eläimet ja kasvit Esivanhemmat s Cambry valtameri on edelleen autiona, koska jokainen uusi luokka on vain pieni määrä lajeja ja muoto on suhteellisen yksinkertainen.

123>

todella tehdä meressä tullut vilkas, on Ordovician biologinen säteilytapahtumien.

Ordovician seurasi Cambrian, alkoi +485.400.000vuosi sitten päätyen +443.800.000vuosi sitten, ennen ja jälkeen kesti noin 42 miljoonaan vuoteen.

Tavalliset bakteerien säteilytapahtumat, alemmat taksonomiset yksiköt (pää, haara, suvun ja lajien taso) suuri määrä monimuotoisuuden, meressä runsaus ja erilaistumista saavutti huippunsa,

aste erilaistuminen on lähes kolme kertaa suurempi kuin kambrikauden

.

jälkeen Ordovician, koko Paleozoic on suurimman osan ajasta, meren biologisen monimuotoisuuden elävät niin korkeaan asemaan.

Lisäksi toiminnan uuden elämän ovat vahvistuneet, ne eivät enää ole tyytyväisiä ”ainoa pelata merenpohjan mutaa”, mutta laajempaan vesien eri syvyydessä meressä, on ilmestynyt elämän toimintoihin.

koko Ocean on tullut vilkasta.

kanssa kynnyksellä Ordovician biologisen säteilytapahtumien, meri hegemonian alkoi vaihtaa omistajaa.

Ordovician meren hallitseva pääjalkaisista

Cambrian, seisoo yläosassa elintarvikeketjun dominoi meressä tunnetaan kuten katkarapuja.

lopussa Cambrian, katkarapuja on vähitellen vähenemässä, korvattu nopeammin uida, suurempia, lihaa syövien pääjalkaisia, kuten orthoceras jälkeläiset näiden pääjalkaisista Onko mustekala modernin valtamerissä , kalmari, nautilus, he myös su

”Oikea kulma kivi (Kuva Wikipedia)

Miksi Ordovician biologinen säteilytapahtuma on tapahtunut? The Ordovician biologiset säteilytapahtumien eivät aiheuta merkittäviä tai dramaattisia muutoksia maapallon ympäristöön, eivätkä ne johtivat yhden tekijän. Se on pitkä prosessi, erilaisia ​​biologisia ympäristön tekijöiden monimutkaista vuorovaikutusta.

Tutkijat keskustelevat edelleen seuraavista syistä:

miljardin vuoden historia on pitkä, pitkä aika on pisteitä, mitä enemmän maata maan päällä yhdeksi, muodostaen kutsutun Rodinia (Rodinia), jonka supercontin on.0 vuosi sitten, Ordovician, Rodinian supkatontentti on repeytynyt, levyaktiviteetti on hyvin voimakasta.

Millainen on yhteys mantereen monimuotoisuuden ja luomisen monimuotoisuuden välillä Samalla, samaa maata lohkopolymeroinnissa, maan biologi ovat taipuvaisia ​​myös ”maailman datongiin”, ja kun supersydäninen diskreetti, jokainen lohko on taipuvainen rotuun. ”Persianlahden ja biologisen monimuotoisuuden välinen suhde, jota seuraa Rodinian kontin jälkeläiset” (3), maanjäristys hajosi suuren määrän saaria ja lohkoja, nämä saaret ja lohkot kaukana toisaalta Gondwana-mantereelta, Panchia-superkontin.

Eksoottiset lajit ovat klassisimpia lajien muodostumisia:

oli alun perin sama laje, maantieteellisesti eristetty, ei voi kommunikoida toistensa kanssa eri ympäristössä, joka usein muuttui eri lajien joukosta.

Anna tyypillinen esimerkki: Hyvä Darwinin isoisä meni Galapagos-saarille, havaitsi, että linnun nokan eri saaret eivät ole samaa hei! Esimerkiksi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa , näiden kahden käden maa tuottaa paljon ainutlaatuisia lajeja. (Lähde http://old.pep.com.cn/)

Toisaalta, kun mainland on hajonnut, suuri määrä magma vaipan gushes ulos ja kohtaa ilman tai merivettä.

Toisaalta, se jäähtyy. Kun lämmin päiväntasaajan alueella, suuri osa matala meri-alueen laajennus , biologisten tarjota enemmän ja enemmän viihtyisä asuinympäristö. Lopuksi Manner kuori liitetään usein vulkaaninen toiminta, tulivuorenpurkaus useita vulkaanista tuhkaa, yhdessä vastaperustetun vuoret ovat rapautunutta eroosiota, kiven ja mineraalien roskia jatkaa tuotava mereen. ja monet näistä mineraalit ovat välttämättömiä ravintoaineita, joka vastaa tarjota paljon ruokaa meressä määrä biologisen ilmaantuvat räjähdysmäisen kasvun.

tulivuoren toiminta myös suuri määrä hiilidioksidia ilmakehään.

Kambrian lopussa Ordovician alussa maan hiilidioksidipitoisuus on noin 15 kertaa, että nykyaikaisen ilmakehässä.

Voidaan sanoa, että Ordovician Maa on suuri kasvihuone!

(Hiilidioksidi pitoisuus muuttuu, lähde https://phys.org/news /)

kasvihuoneilmiö on pahentanut trendi merenpinnan nousu.

merenpinnasta on korkein, jopa suurempi kuin nykyaikaisen merenpinnan yläpuolella 200 metrin! matalahko merialue

Samanaikaisesti Ordovician hitaasti jäähdytetyt meret tekevät myös meren elämisen paremmiksi.

vulkaaninen toiminta vapautuu suuri määrä vulkaanista tuhkaa peittänyt auringon, yhdessä basaltti sään, niin että meri jäähtyä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Ordovician meriveden lämpötilasta alussa Ordovician kaudella jopa yli 40 ℃, kunnes Lähi Ordovician kaudella pudotettiin 28-32 ° C: seen

Juuri siksi alussa Ordovician maa on liian kuuma, ei sovellu lukuisia biologisia jalostukseen, joten myöhemmin meren kylmä, mikä tekee meressä voi olla onnellinen jäljentää, kehittyä, jolloin Ordovician biologinen säteily tapahtuma ”

Ruokaketjun vallankumous

Ja nykyaikainen valtameri” suurissa kaloissa syömään pieniä kaloja, pienet kalat syövät katkarapuja ”, Ordovicin valtameri monissa biologisissa muodostaa myös monimutkaisen ruokaa ja ruokaverkostoa.

Villa on sama kuin ruoka ja muut pienet olennot elintarvikkeiden lähteenä korkean tason olentoja, ravintoketjuun, ja siten tarjoavat runsaasti ekologisen tilan muodostumista lajien monimuotoisuus.

4

sisäinen syy organismin, kuten elämäntapa, toleranssi ympäristön muutos,

Tutkimukset ovat osoittaneet, että varhainen Ordovician aika,

simpukat (nykyaikaiset edustajat, kuten ostereita

Tämä ominaisuus tekee niistä entistä sopeutuvampia ympäristöön, jossa herkullinen kasvaa, mikä johtaa monimuotoisten simpukoiden monimuotoisuuteen.

Lähde : http: // newsMuuta edellä mainittujen tekijöiden lisäksi organismeja biologisten tapahtumien esiintymiselle Ordovicianissa sekä

meteoriitti

kiven impulssiinduoitu teoria, kromosomaalinen vaihtelu teoria

an Uskon, että eräänä päivänä voimme yhdistää kaikki tekijät ymmärtämään paremmin biologista säteilyä.

Thomas Servais et al. (2010) The Great Ordovician Bodiversian tapahtuma (GOBE): Palaeoekologinen ulottuvuus Palaeogeografia, Palaeoklimatologia, Palaeoecology

Thomas Servais et al. (2008) Ordovician biologinen monimuotoisuus: Vallankumous valtameren trofikkiketjussa. 123>

Zhan Renbin et ai., 2013, Ordovician biologisen säteilyn tutkimus: