Juno avaruusalus Jupiter aurora kirjataan ”outoa ääntä”

Kuten kuvasta näkyy, tämä on 27. elokuuta & ldquo; Juno & rdquo; koetin valokuvataan Jupiter, äskettäin saapunut Kaksi tuntia myöhemmin, kun ilmaisin etäisyys Jupiter 195000 km.
Tässä ylilennot tallentuneet radioaaltojen säteilylle Jupiter aurora julkaisu.

Mukaan British Daily Mail raportoi äskettäin & ldquo; Juno & rdquo; kun koetin lensi pinnan Jupiter, tallennettujen oudon äänen tiedot.
27. elokuuta & ldquo; Juno & rdquo; kun yli Jupiterin kiertoradalle kulkee ennätys säteily Jupiter vahva aurora vapautuu, nämä aallot säteilevät ilmaisimen on varustettu plasma aallon ilmaisimet (aallot) kirjataan jälkeen insinöörit muuntamisen
äänitiedostoja, osoittaa outo äänimaiseman.

On todettu, että ensimmäinen havainto Jupiterin auroral radioaaltojen säteilyä vuonna 1950, mutta ei ollut koskaan analysoitu tällaisessa asemaa.
Tutkimus tutkijat University of Iowa – Bill Coulter (Bill Kurth) sanoi: & ldquo; Meille Jupiter voi olla vain kaasu jättiläinen, mutta plasman aalto ilmaisimet havaita korkean energian hiukkasia Jupiterin aurora muodostuu Arctic jet
signaali, joka on vahvin aurinkokunnan muodossa energian vapautumista.
Tällä yritämme julkistetaan nämä elektronit tulevat.
& Rdquo;

tutkijat toivovat tutkia, miten elektronit ja ionit pitkin magneettikentän linjat nopeuttaa ohi Jupiter, lopulta törmää Jupiterin ilmakehässä esiintyy, energia aikana muodostunut purkaukset tullut Jupiterin revontulia.
Plasma aalto ilmaisimet eri puolilla radan Jupiter magneettisen aallon plasma aalto näytteenotto, plasma Kurt vertasi kielisoitin.
Hän huomautti, että jos vetää naruja on viulu, merkkijono tärinää esiintyy, tämä merkkijono tärinää kuin plasma, joka on varattu hiukkanen liikkuu tilassa, mutta nämä ääniaallot, että ihmiset eivät kuule.

tutkijoiden on äänen valikoima & ldquo; & rdquo;, alasvaihtajan puristuksen jälkeen niin monta tuntia havainnointi tullut lyhyt kanava.
Odotettu & ldquo; Juno & rdquo; alle detektori plasma aalto ilmaisimet Jupiter ensimmäisellä tutkimusajankohtana on 2. marraskuuta se on oppinut, käyttö aurinkoenergian & ldquo; Juno & rdquo; koetin viisi vuotta sitten päästöjen nousua maasta
tyhjä, tämän vuoden heinäkuussa tulla kiertoradan Jupiter.