Juo miljardeja muotteja itiöitä joka päivä, miksi olemme vielä turvallisia?

helmikuu 14, 2006 hirmumyrsky Katrinan laskeutui kuusi kuukautta myöhemmin, Louisiana, New Orleans, tulvii asuin seinä peitetty vaarallista hometta

2006年2月14日,卡特里娜飓风登陆6个月后,路易斯安那州新奥尔良市一处被洪水淹过的住宅墙壁上长满了危险的霉菌
helmikuu 14, 2006 hirmumyrsky Katrina teki Landfall 6 kuukautta myöhemmin, New Orleans, Louisiana päällystetty talon seinään tulvi tulva vaarallista hometta

Sina Uutisia Pekingin aikaa 20. syyskuuta mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, keskimääräinen päivittäinen hengitysteitse ihmisen homeitiöt määrän 1000-10000000000 välillä. Erityisesti rankkasade ja tulvia muutaman päivän, suuri määrä sieniä jalostukseen, ilma näyttää olevan täynnä homeinen haju. Jokainen pieni homeitiöt ovat todennäköisesti kiinni lämpimät, kostea keuhkot, missä ne venyttää tarjousten kasvaa kuin viiniköynnökset, vallata sisäelimiin, ja hitaasti kuluttaa elämäämme.

Onneksi ihmisen immuunijärjestelmä jättää useimmat ihmiset vapaa tällaisesta kivulias kuoleman. kuitenkin meidän immuunijärjestelmä ei ole joka d ay kovassa sieni kampanjan. Uusi tutkimus sanoi, että edessä homeitiöt hyökkäystä, immuunijärjestelmä käyttää puolustus- todellisuudessa paljon fiksu.

Julkaistussa Science-lehdessä, tutkijat huomauttavat että immuunijärjestelmän solut keuhkojen alkavat tarjota mukavan ympäristön sieni-itiöt ja sitten saada heidät päälle itsetuhoon ohjelmia. Kun tutkijat käyttävät geenitekniikan menetelmiä estämään itsetuhoutuminen järjestelmä itiöitä, immuunisolujen hiirissä ei voi estää tunkeutumista muotin. Tobias Hohl, infektiotauti asiantuntija Memorial Sloan Kettering Cancer Center, sanoi havainnot viittaavat siihen, että meidän immuunijärjestelmä käyttää Yhdysvalloissa. erittäin näppärä tapa ”pitää keuhkoihin steriloitu ja immuunijärjestelmän ”.

kuitenkaan kaikki eivät ole niin onnekkaita. Jotkut immuunijärjestelmä johtuu lääkkeen vaikutuksia muita infektioita tai autoimmuunisairauksiin ja muista syistä, torjunnassa sieni infectio n vähentynyt huomattavasti. Tutkijat toivovat, että lisätutkimuksia puolustuskannalle sieniä may pystyä tarjoamaan uusia hoito- ja interventio strategioita haavoittuvien potilasryhmille.

Jotta voittaa sieni-infektio, tutkijat havaittu vuorovaikutusta immuunisolujen nisäkkäiden ja itiöt fumigatus. fumigatus on yleisin syy sieni keuhkokuume ympäri maailmaa. Tutkijat ovat havainneet, että näyttää olevan tärkeä vuorovaikutus fumigatus itiöitä ja neutrofiilit. neutrofiilit ovat eräänlainen veren leukosyyttien ja erittäin liikkuvaa immuunisoluun. Kun taudinaiheuttajia tunkeutuneet tai vahingoittuneet , he kiirehtivät paikalle samaan aikaan kuin fagosytoosi, vapauttaa voi edistää tulehdusreaktiota kemian signaali

Kun fumigatus itiöitä nisäkkäitä, ne nielaisi neutrofiilien – .. prosessi, joka on tiedetään olevan phagocytically -. mutta itse ei tapettu vastoin nämä itiöt näyttävät kuolleen ohjelmoidun solukuoleman eli niin -called ”apoptoosi”.

ohjelmoitua solukuolemaa (PCD) on yhteinen mekanismi eläinten, kasvien ja sienisolut, jonka aikana solut itsemurhan mukaisesti ennalta määrätyn menettelyn, jotta organismi saadaan enemmän hyötyä . joissakin tapauksissa, kuten vastustamaton stressiolosuhteissa, tai deoksiribonukleiinihappo (DNA) tapahtuu korjaamatonta vahinkoa, solut alkavat tuhoutua menettelyjä. Jos solu menettää sen kyky suorittaa menettelyyn kuolemaan, sitä voidaan pitää ”kuolematon”. puute prosessioikeuden kuolema on tärkeä osoitus syöpäsolujen ja kasvainten kehittymistä. varmistaakseen, että neutrofiilit laukaisi ohjelmoidun kuoleman mekanismi spore solujen, tutkijat kääntyi geenitekniikan menetelmiä. He valitsivat geenin itiöiden DNA. ihmisillä, samanlainen geenit tehtävä on surviviinia koodaava proteiini (a perheenjäsen apoptoosin vaimentimet). ihmisen soluissa, surviviini proteiini voi estää proohjelmoitu kuolema prosessin seurauksena, tutkijat ovat geneettisesti muunnettuja Aspergillus fumigatus itiöt tuottaa proteiineja, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin surviviinia proteiineja, vaikeuttavat itsetuhomekanismia & lt; .. Genus

Hiirillä, Fusarium oxysporum itiöt suuri määrä surviviinin proteiinit eivät kuole kuten normaali itiöitä, ja ne tulevat tappava -. kokeessa tappoi lähes kolme kertaa normaali määrä eläinten Tutkijat analysoitiin edelleen se havainto, että surviviinin proteiineja tuottavien itiöt ovat johtaneet ”vakavia kudosvaurioita”. kuitenkin kun tutkijat lisätä huume, joka estää Surviviiniproteiini, nämä itiöt alkavat kuolla neutrofiileissä ja eivät aiheuta vakavia sairauksia kuten ennenkin.

Joten miten neutrofiilien aiheuttaa itiöitä sitoutua Tutkimukset osoittavat, että ne, joilla on suuri määrä Survivin-proteiinin itiöitä kuin normaalit itiöt, voivat selviytyä hapettumispaineesta. että immuuni-solut saattavat käyttää NADPH-oksidaasia pettääkseen nilkkureiden itiöitä ja tekevät ne vahingollisiksi omaan vaaralliseen ympäristöönsä. elämänsä kuin tavallisesti.

Varma, joilta puuttuu NADPH-oksidaasi olivat lähes pysty vastustamaan infektion Aspergillus fumigatus itiöt, riippumatta korkeita surviviinin proteiinin nämä itiöt. toisin sanoen, jos ei ole ” jännitystä ”entsyymin, neutrofiilit voi” huijata ”homeitiöt itsemurhaa. Yhteenvetona tutkijoiden tulokset osoittavat, että meidän immuunijärjestelmä on ovela taito, joka suojelee meitä sienistä. tutkijat toivovat, että jos löydämme saman keinotekoisen tavan, jota sovelletaan sieni-itsetuhoasejärjestelmään, ehkä eräänä päivänä pystymme paremmin suojaamaan heikommassa asemassa olevia potilaita. (Joka päivä)