Kanadan tutkijat kehittivät uusimman akkukäyttöinen vitamiini

vasemmalla on vitamiini ajaa litiumioniakku kaavamaisen, oikealle palaa punaisena LED-valot tämän bio akku.

Mukaan Science News Web-sivusto raportoi, että tällä hetkellä, University of Toronto tutkimusryhmä kehittää uusin akun energiaa voidaan varastoida elimistöön Bioperäisen.
Uusin tutkimus, joka julkaistiin 14. heinäkuuta kysymys ”Journal of Advanced Functional Materials.”

uusi akku samanlaisia ​​kuin monissa kaupallisesti saatavilla litium-ioni-akkuja, mutta on eroa, se on käyttää vitamiini B2 flaviinimono katodina, osa varastointi virran, kun laite on kytketty nykyinen julkaisu.

tutkimuksessa kirjoittajat, Devitt kemian laitoksen University of Toronto – Los Seve (Dwight Seferos) sanoi tohtori .: & ldquo; olemme havainneet, että tutkimus luonnollisen materiaalin ominaisuuksien ajan myötä, voidaan etsiä erilaisia ​​kulutuselektroniikan monimutkainen molekyylirakenne.
Kun analysoitava huolellisesti monimutkainen rakenne luonnollisesti esiintyvän vähemmän aikaa voidaan luoda uutta materiaalia.
& Rdquo;

Vaikka edellinen kehittyneissä Bioperäisen solun osia, mutta tämä on ensimmäinen käyttö Bioperäisen polymeeri & ndash; & ndash; pitkäketjuiset hiukkasia elektrodina, muovi- materiaali mahdollistaa energia varastoidaan akkuun vitamiinin muodostunut luonnossa, sen hinta
edullinen ja helppo valmistaa, prosessi ei käytä haitallisia metalleja ympäristövaikutuksia, esimerkiksi: koboltti.

tutkimuksen tekijöistä, Kemian laitos, University of Toronto Taylor – Thorne (Tyler Schon) sanoi: & ldquo; oikealla materiaalien reaktio jälkeen useita testejä, monin tavoin, se näyttää vika, mutta koko prosessi noudattaminen
sitkeiden ponnistelujen silti joitakin tärkeitä löytöjä.
& Rdquo; tutkijat testata erilaisia ​​pitkäketjuisia polymeerejä vahingossa löydettiin vitamiini B2 Flavin, joka on erityinen sivuryhmiä Polymeerimolekyyli kiinnitetty pitkä ketju molekyylin & ldquo; selkäranka & rdquo; päälle.

litiumioniakun ja flaviini- yhdessä, tulee olemaan 125 mAh / g kapasiteetti on yli 2,5 volttia, tutkijat totesi, käyttö litium metallin anodina laitteessa, polymeerin katodina.
Samalla olemme vahvistaneet, että materiaalilla on suurempi suhde pienimolekyylisiä riboflaviini suorituskyky, joka löytyy eniten energiaa Bioperäisen polymeerin katodi.

Seve Dr. Ross sanoi: & ldquo; B2-vitamiinia kukin pystyvät vastaanottamaan kaksi elektronia, niin että se on helppo monipuolistaa vastaava kuin muita molekyylejä, joilla on korkeampi kapasiteetti.
& Rdquo;