Keinotekoinen sydän venttiilit voivat auttaa lääkäreitä parantamaan kirurgisia taitoja

UBC keksintö mahdollistaa lääkäreiden parantaa niiden sydän ohitusleikkaus teknologiaa ilman riippuen eläimen.

Synteettinen sydän venttiili UBC Okanagan Campus, valtimot ja suonet on valmistettu polyeteenistä hydrogeeliä.

polyvinyylialkoholi & ldquo; ryhmä cigarettes store järjestöjen & rdquo; niin että kirurgien ja lääkäreiden käyttää synteettisiä materiaaleja sijaan käyttää kuolleiden sian tai ihmisen valtimoiden ja laskimoiden leikkaus käytäntö.

& ldquo; Jos kuolleet eläimet tai ihmiskehon, sitten suurin ongelma on, että jos ei ole käsitelty säilöntäaineita, niin se on helposti pilaantuvia.
& Rdquo; professori Hadi Mohammadi sanoi.
& Ldquo; Tämä synteettinen materiaali ei ole biohajoava, ja ei todennäköisesti saastuneet, mikä tarkoittaa, että lääkärit voivat harjoittaa taitojaan lähes missä tahansa.
brand Cigars & rdquo;

& ldquo; Cheap Savukkeet Outlet lisäetuna on, että tämä materiaali voidaan turvallisesti ja halvalla tuotettua, joka voi ratkaista kaikki ongelmat aineellisten kirurgi kohdanneet.
& Rdquo;

Keksinnön käytetään tällä hetkellä vain opetustarkoituksiin, sitä on käytetty sisämaan British Columbia Kelowna General Hospital (KGH) joidenkin lääkäreiden ja sairaalan lääkärit.

& ldquo; Nämä synteettiset materiaalit on suunniteltu tuntuu elävän kudoksen, ja hoitohenkilökuntaa tarjota paljon mukavuutta.
& Rdquo; lääketieteen professori UBC sanoi.

synteettinen sydänläpät, väyliä ja on tällä hetkellä käytössä kirurgisissa käytännössä.

Mohammadi ja Fradet tutkimus äskettäin julkaistiin lehdessä Cardiovascular Engineering Technology.