Kennedy Space Centerissä tai upottaa vuoksi merenpinnan nousu

Mukaan British ”Daily Mail” raportoi 27. syyskuuta, NASA Kennedy Space Centerissä on ollut tietoinen ilmastonmuutoksen vaikutuksista omaan & ndash; & ndash; 10 vuotta, keskus saattaa joutua luopua joitakin laukaisualusta.
Odotetaan 2080, merenpinta voi nousta 15 tuumaa 50 tuumaa (tai 4 jalkaa), ja monet tiet upotetaan laukaisualusta veteen.

merenpinnan noustessa, useimmat Yhdysvaltojen National Aeronautics and Space Administration (NASA) on laukaisualusta ja miljardeja dollareita, on käytetty astronauttien koulutukseen ja avaruuteen laukaisussa loppuun historiallinen tehtävä rakennuksia nykyisin uhattuna.
Vuodesta Floridan Cape Canaveral (Cape Canaveral) operaatioon valvontakeskuksen Houstonissa, NASA on varattu rakentamiseen rantavallien paikallaan, ja siirto joissakin rakennuksissa sisämaassa.
Seitsemän suuri keskeinen

NASAn ovat viisi sijaitsevat rannikkoalueilla.
Koska näkökulmasta raketteja ja avaruusalusten testaus näkökulmasta tutkimuskeskuksen rakennettiin rannikkoalueilla logistiikan hyödyllistä.
Monet NASA tutkimuskeskukset on edessään vakava uhka merestä eroosiolta, rannikoiden eroosio ja hurrikaanit raivoaa.

joka eniten vaikuttaa laukaisualusta Floridan Kennedy Space Centerissä viimeisten 30 vuoden aikana, että se on valmis Apollo, ja monet avaruussukkula tehtäviä.
NASA Office of Strategic Infrastructure Planner Kim Toufectis edustettuina: & ldquo; olemme ymmärtäneet, että pitkällä näkökulmasta, pohja rakennetaan rannikkoalueilla toteutettavuus kyseenalainen.
& Rdquo;

mukaan uutisia NASA suunnitteluun ja kehittämiseen toimisto, merenpinnan nousu on suurin yksittäinen uhka kestävälle kehitykselle Kennedy Space Centerissä kasvot.