Kiina Mars etsintä tehtävän pääsuunnittelija: Walker määrittää 13 erilaista liittyvää kuormaa

SAN FRANCISCO, syyskuu 20 uutiset, kolmas Pekingin Moon ja syvä avaruustutkimus kansainvälinen foorumi avattiin tänään Pekingissä. Kiinan ensimmäinen Mars malminetsintähankkeesta pääarkkitehti Zhang RONGQIAO tiedotusvälineissä ilmanvaihdon kokouksessa, sanoi Kiinan Mars tunnistus tehtävänä liittyvät perustiedot kuormitus on määritetty, mukaan lukien Marsilainen saartorenkaan on 13 kuormat, joihin avaruustutkimus, Mars pinta havaitseminen, pintarakenteen Mars havaitseminen ja muilla aloilla, rover on kuusi kuormia, kuten Marsin kaasukehän testaaja ja koetin Marsin pinta, Kiina suunnitelmia toteuttaa Mars vuonna 2020, kun tällä hetkellä suunnitteilla tasaisesti, kohteen havaitsemisen tehdään esitutkimus.

Kiinan tiedeakatemian varajohtaja Bureau of Science and Technology Xu Fanjiang sanoi, että Kiina vuodesta 2004 toteuttaa kuun etsintähankkeen, menestyksekkäästi päätökseen Chang’e One, Chang’e II, Chang’e III tieteellinen etsintä mi ssion, pääsy suuri joukko tieteen koetin tiedot, etenkin käytöstä Chang E III Tieteellinen tutkimus tietoja, kiinalaiset tutkijat ensimmäistä kertaa selittää laskeutumisalueen kuun maaperään ja matala rakennepiirteitä kuun kuori, löysi uuden kirjoita basaltti, monia saavutuksia on on kansainvälinen ensimmäistä kertaa. Vuonna lähivuosina Chang’e 5 kerää myös 2 kiloa kuun näytteitä takaisin Maahan ja toteuttaa laboratoriotutkimuksissa. Kiinan ensimmäinen Mars-tutkimuksen operaatio toteutetaan Marsissa noin, alas, partio tieteen tutkimus.

Aerospace Engineering ja johtaja kuututkimukseen keskustan Liu Jizhong sanoi ihmisen syvä avaruustutkimuksen toiminta on siirtynyt uuteen kehityksen aikana ennennäkemättömän kasvun, ”Moon perustaminen” ja ” Marsin prioriteettina ”kahdeksi tärkeimmäksi nopean kehityksen suunnaksi. Tutkimaan aurinkokunnan alkuperää ja kehitystälainsäädännön kehityksen, tutkia maapallon ulkopuolisesta elämästä tiedot huolissaan asteroidin ja Auringon toiminnan maapallolla, voittaa äärimmäisiin olosuhteisiin materiaalien, elektroniset komponentit, mekaaninen rakenne, instrumentointi valo perustekniikka ,, autonominen valikkoon, tarkka valvonta, etävalvonnan ja valvonnan viestinnän ja muiden korkean teknologian. kehittäminen kuun ja syvä avaruustutkimus edistää käänteentekevää muutosta ihmisen tieteen ja teknologian ja elämän. syvä avaruustutkimus investointi on valtava, korkea teknisiä vaikeuksia, nykymaailmassa avaruusmahti toteutetaan yleensä kansainvälisen yhteistyön muoto. Tällä hetkellä kuututkimukseen ja tilaa tekniikan keskus toimii ESA, Venäjän Aerospace ryhmän kuun napa-alue havaitseminen, näyte yhteistyö, kuun tiedot keskus ja muun aktiivisen yhteistyön.

Moon ja syvän avaruuden etsintä Pekingin kansainvälinen foorumi (LDSE) sponsoroidaan Kiinan tiedeakatemia, Kiinan Academy of Moon ja syvä avaruustutkimus tekemä ministeriön yleistä kansainvälistä akateemista vaihtoa toimintaa. Foorumi järjestetään kahden vuoden välein, jonka teemana on ”tieteen ja teknologian aurinkokunnan Detection”, joka tavoitteena on edelleen edistää kehitystä tutkimuksen kansainvälisen kuun ja syvä avaruustutkimus ja saavutetuista tuloksista laajaa tiedonvaihtoa jatkokehitys Kuun ja Deep space Field tieteen tutkimuksen, teknologian kehittämisen ja strategisen suunnittelun ja muita näkökohtia kansainväliseen yhteistyöhön , ensimmäisen ja toisen foorumin syyskuussa 2013 syyskuu 2015 onnistuneesti pidettiin.

kolmas kolmen päivän foorumin (2017 Nian 20-22 09), 2030. Esillä ovat suuret avaruusmatkailun maat (Organisation) on Moon, Mars ja asteroidien suunnittelu, planeettatekniikka Uudet edistysaskeleet seuraavien viiden tai kymmenen vuoden aikana kuumissa asioissa, kuun ja muut extrat

Foorumiin osallistui yli 200 asiantuntijaa ja tutkijaa, mukaan lukien Yhdysvalloista, Ranskasta, Saksasta ja Saksasta. , Venäjällä, Japanissa, Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Suomessa ja Kiinassa, Hongkongissa ja Macaossa yli neljäkymmentä asiantuntijaa.Foorumin järjestäjäkomitea sai yhteensä 135 raporttia, jotka ovat toimittaneet kiinalaiset ja ulkomaiset tiedemiehet. 3 kutsuttua raporttia, 80 ryhmäkertomusta ja 52 julisteen esittämistä.