Kiinalainen kasviperäisten lääkeaineiden on voimakas vaikutus tappaa syöpäsoluja

yksinkertainen ja raakaöljyn verrattuna Länsi-lääkettä, II-V.com TCM yin ja yang hoito korostaa tavanomaiset pitkän aikavälin toipuminen, vieläkin & ldquo; & rdquo;. Tarjous

Kanssa löytäjä artemisiinipohjaisten Tu Yo Yo Nobelin, kiinalainen lääketiede on yhteensä tulipalo.

perinteisen lääketieteen hoidossa toipuminen ulkomailla joitakin erityinen vaikutus kunnon puute selkeä käsitys.
Nyt ulkomaiset lääketieteen asiantuntijat vahvistivat lopulta osuus Kiinan kasviperäisten lääketieteen syövän hoidossa.
Tutkimuksessa

Adelaide yliopiston tutkimusryhmä julkaistu ”Target Oncology” lehden on ensimmäinen yritys molekyyli- Kiinalainen lääketiede ryhtyä tekemään kattavaa tavalla, jos osoitetaan, että perinteisen kiinalaisen kasviperäisten lääkeaineiden on tappaa syöpäsoluja
voimakas vaikutus.

Tutkijoiden mielestä kokeilu on osoittautunut aktivoidaan, miten lääke Länsi lääketieteen kemoterapia vaikuttaa geenin ilmentyminen samassa biologinen reitissä Cheap Cigarettes vain erilaisia ​​geneettisiä vaikutuksia.
Nämä geenit kykenevät säätelemään solujen jakautumista ja selviytymisen ajan reseptiä näyttää muuttuneen on sääntelyn solusyklin, aiheuttaa syöpää solukuoleman polkuja kohti kehitystä ja lopulta tappaa syöpäsoluja.

Cigar Store Mutta muut tutkijat hämmästyttävää on, että jos jaetun perinteisen kiinalaisen lääketieteen reseptiä ainesosia huomaamaan, että yksittäisiä komponentteja ei pelata hyvä vaikutus.
Eri ainesosien yhdistelmien jotta selvästi, ja vähän sivuvaikutuksia.
Mutta toistaiseksi, farmakologiset mekanismit sisältämät ei ole täysin paljastettu.
Ja tämä on seuraava Tutkimuksen kohteena.