Kiinalaiset tiedemiehet ovat onnistuneesti kaapattu Majorana Fermion

Gu Jinfeng laboratoriokokeet tuloksia

Äskettäin Shanghai Jiaotong yliopiston tutkijaryhmä laboratoriossa onnistuneesti vallanneet salaperäinen hiukkanen fyysikot etsiä monta vuotta & ndash; & ndash; Majorana Fermion.
Tämä on sekä hiukkasfysiikan tutkijoiden vaivannut erityinen fermioneja 80 vuoden positiivisten ja negatiivisten hiukkasten kanssa elin, mutta myös mahdollisia ehdokkaita valmistukseen kvanttitietokoneista tulevaisuudessa.
EDT 21 kesäkuu (Pekingin aikaa 22. kesäkuuta), ylin kansainvälinen fysiikan lehti ”Physical Review Letters” (Physical Review Letters), julkaistu verkossa professori Gu Jinfeng Shanghai Jiaotong yliopiston ja hänen avustajansa paperi: & ldquo; Majorana Zero
tila havaitaan Spin Selective Andreev pohdinnan Vortex on Topological suprajohde & rdquo;.
Kautta taitava kokeiden suunnittelu, tutkimusryhmä kokeiltiin Gu Jinfeng havaittu vorteksiin Majorana Fermionin polkua.
Viimeisten 80 vuoden hiukkanen fyysikot ovat etsineet Majorana Fermionin, kiinalaiset tutkijat ovat menestyksekkäästi & ldquo; havaitseminen & rdquo; jälkiä se, kenties ihmiskunta tuli unelman kvanttilaskentaa aikakauden siirtyy suurelta
vaihe.

avasi levoton 80-vuoden fysiikan salaperäinen hiukkasia & ldquo; verhon & rdquo;

alalla fysiikan, tutkijat vähintään perusyksikkö aineen kutsutaan & ldquo; & rdquo;, jotka ovat alkeishiukkasia muuttamatta materiaalin ominaisuuksia lähtökohta
pienintä materiaalista erilaisia ​​raaka-aineita myös olla materiaalia.

hiukkanen maailma, siellä asui kaksi perhettä: perhe fermioneja (kuten elektronit, protonit) ja bosonit perhe (kuten fotonit, mesons), jotka ovat Fermi ja Bose nimi.
Yleisesti uskotaan, että jokainen hiukkanen on sen antihiukkanen, Fermion ja sen antihiukkanen näyttää pari identtisiä, mutta luonne täysin päinvastainen kaksoset, veljekset kokoontuivat & ldquo; & rdquo; tuloksena taistelu
energia- ja jopa tehdä niistä instant tuhoaminen.

Kuitenkin vuonna 1937, Italian fyysikko Ettore & middot; Majorana ennusti, että voi olla luonteeltaan erityisen luokan fermionit, joka fermioneja ja oma antihiukkanen paitsi näyttää täsmälleen sama luonne
.
Kaksi veljestä seisoivat yhdessä kuin peili, voimme sanoa, että heidän antihiukkasia itse, mikä fermioneja kutsutaan & ldquo; & rdquo;. Majorana Fermion
Vakiomallin hiukkasfysiikan vuonna neutriinoteleskooppi on Majorana fermioni mahdollista.
Mutta, että tutkijat on suuri päänsärky todistaa sen, mutta se on hyvin vaikea havaita ns ei-neutriino kaksinkertainen beetahajoaminen ilmiö.
Vaikka tutkijat ovat tehneet paljon työtä, mutta aikaisemmin lähes 80 vuotta, fyysikot ovat olleet mikään löytänyt todisteita olemassaolosta Majorana Fermion.

vuoden 2016 alussa, kiinalaiset tutkijat vihdoin löytäneet todisteita näiden salaperäinen hiukkasia olemassa.
Shanghai Jiaotong yliopiston professori Gu Jinfeng Research Group, Zhejiangin yliopistossa, Xu Zhu An, Zhang Fuchun Study Group, Nanjing University, Li Shaochun Opintoryhmät ja Massachusetts Institute of Technology professori Fu Liang, yhteistyössä muodostumista tutkimusryhmä, ensimmäinen havainto läsnäoloon hevosen topologinen suprajohteen pyörre noin
Lanafeimi poika tärkeitä todisteita.

& ldquo; itse asiassa löydämme ole Majorana fermioni hiukkanen perinteisessä mielessä, vaan lähes hiukkanen, mutta se on myös johdonmukainen Majorana ennustus.
Quasiparticles Tiiviin aineen fysiikka on tärkeä käsite, se on kuvaus jonkinlainen järjestelmän useita käyttäytymiseen hiukkasten tavalla, että kollektiivinen käyttäytyminen tiettyjä ilmentymiä tiettyjen hiukkasten perinteisessä mielessä, kuten
käyttäytyminen hiukkasia (eli lähes hiukkanen).
Tämä voidaan huomattavasti yksinkertaistaa mallia, fyysinen mekanismi tiettyjä fysikaalisia ilmiöitä oikein muotoiltu.
& Rdquo; Gu Jinfeng sanoi, että suhde hiukkasten ja quasiparticles kun pelaajat ja joukkue suhteet: jalkapalloilija voidaan harkita jokaisen hiukkasen perinteisessä mielessä, keskinäistä yhteistyötä pelaajien voidaan nähdä hiukkasen
hyvin monimutkainen vuorovaikutus, vaikka jokaisella pelaajalla on omat ominaispiirteensä, mutta koko joukkue, mutta se näkyy yhtenäinen tyyli.
Esimerkiksi Espanjan maajoukkueessa voi siirtää ohjaus kuvata tyyli jalkapallo, Italian maajoukkue on ruumiillistuma vastahyökkäykseen.
Emme voi ymmärtää tilannetta joukkueen kussakin ominaisuudet pelaajien ja pelaajien välillä, mutta ne ovat kuin koko joukkue kuin quasiparticle voidaan suhteellisen helposti tunnistettavissa.

on ajateltu, se ei ole vielä suoraan havaittu neutraali supersymmetriset Fermion todennäköisesti muodostavat enemmistön tai kaikki maailmankaikkeuden pimeä aine, ja tämä neutraali supersymmetriset fermioni voi olla eräänlainen Maiorana
fermionien.
Täten havaittu komposiitti Majorana Fermionin, paljastaa salaisuuden pimeää ainetta ja ehkä vielä askeleen pidemmälle.

& ldquo; atomi kompassi & rdquo; läsnäolon havaitsemiseksi keskeisten todisteiden Majorana Fermion

lähes 80 vuotta, tutkijat eri maista ole koskaan lakanneet etsivät Majorana Fermion, teoreettinen fyysikko ennusti muutama vuosi sitten, Mayo
Lanafeimi lapsi on todennäköisesti löytyy keskellä spiraalin topologinen suprajohteen kuitenkin luonto ei ole vielä löytänyt topologinen suprajohde, sitten Gu Jinfeng joukkue on, kuinka saada Majorana Fermion & ldquo; ulkonäkö & rdquo; se?

& ldquo; prosessi etsii Majorana Fermion on vakio läpimurtoja ja innovatiivisia prosesseja.
Teoria ennustaa, että suprajohtavan materiaalin päälle asetetaan topologinen eriste voidaan toteuttaa topologinen suprajohtavuus.
Tämä asia kuulostaa helpolta, mutta alalla materiaalitieteen on merkittävä ongelma.
Lisäksi, koska edellä mainitut kattaa suprajohtavan materiaaliin, Majorana Fermion on vaikea havaita.
& Rdquo; Gu Jinfeng sanoi, että pohjalta useita kokeita, he eivät noudata yleisin lähestymistapa mennä alas, mutta päinvastainen.
Lopulta suprajohtava materiaali sijoitetaan alapuolelle päälle & ldquo; kasvua & rdquo; topologinen eriste kalvo siten, että pinnan topologinen eriste elokuva tulee topologinen suprajohteet, kuten kuurupiiloa suoraan Majorana Fermionin & ldquo;
tumma & rdquo; kääntyä & ldquo; ulos puolella & rdquo; päälle tarkkailla sitä helpompaa löytää Majorana Fermion asetetut tärkeä materiaali perusta.

Majorana fermioni alkuvaiheessa tutkimuksen, kukaan ei tiedä tämän salaperäisen hiukkanen olisi missä muodossa, Gu Jinfeng tutkijaryhmä voisi tehdä huolellisesti hakemalla kaikki vihjeet on topologinen suprajohteen.
Vaikka he ovat löytäneet merkkejä tällaisten hiukkasten olemassa, mutta eivät ole pystyneet saattamaan nämä merkit välttämättä edusta luontaiset ominaisuudet Majorana Fermionin.
Vuoden 2014 loppuun mennessä, artikkeli ennusti Majorana Fermion teorian magneettisia ominaisuuksia, hän heti hyvin tietoinen siitä, että voit käyttää spin-polarisoitunut tunnelointimikroskooppi havaita Majorana Fermion.
& Ldquo; maapallon pohjoisen ja etelän puolalaisia, myös eri paikoissa pinnan magneettisen materiaalin on myös & lsquo; Etelä-rsquo; ja & lsquo; & rsquo; tämä on pohjoisessa magneettisia ominaisuuksia materiaaliin.
Spin-polarisoitu tunnelointimikroskooppi kärki magneettinen, se on kuin & lsquo; & rsquo; atomi kompassi voi tarkasti havaita magneettiset ominaisuudet atomi, auttaa meitä löytämään piilotettuja topologinen suprajohteen pyörre Majorana
fermionien.
& Rdquo;

kuitenkin hyvin heikko magneettisten Majorana fermioni, sitä on havaittu olevan herkempiä, alempi lämpötila tunnelointimikroskooppi.
Tällä hetkellä Shanghain Jiaotong yliopiston tutkimusryhmä on jäähdytyslaitteiston ole vielä saavuttaneet vaaditun (40mK, tuskin absoluuttisesta nollapisteestä 0.04K).
Miten?
Yhtäältä ne aktiivisesti valmistautuneet kokeilu, ja tutkia näyte kasvuolosuhteet, valmistella magneettineula ja vastaavat.
Toisaalta, he otettu yhteyttä löytää ehdollista yksikköä.
Tulokset Onneksi mikrorakenteessa Science and Technology, 2011 Collaborative Innovation Center, Nanjing University todettiin, että juuri rakentaminen tunnelointimikroskooppi järjestelmä 40mK voi kokeilla mahdollistaa riittävän koeolosuhteissa.
Myöhemmin mukaan tutkijat joukkue ennalta suunniteltu ohjelma, jossa spin-polarisoitu tunnelointimikroskooppi in & ldquo; keinotekoinen topologinen suprajohtava kalvo & rdquo; pinnan keskellä selaa huolellisesti mitattiin.
Vuoden 2015 loppuun, Jia Jinfeng joukkue ja sen yhteistyökumppanit lopuksi suoraan havainnoida vahvaa näyttöä olemassaolosta Majorana Fermion.
& Ldquo; Kokeessa havaitsimme ainutlaatuinen spin-polarisoitunut nykyinen aiheuttama Majorana Fermion, joka on osoitus Majorana Fermionin on epävarmuutta.
& Rdquo; tämän jälkeen, ne pian yhteistyötä toisen jäsenen Zhejiangin yliopistossa Collaborative Innovation Center, teoreettisen laskelman.
Vuoden 2016 tutkimusryhmä havaitsi, että teoreettiset tulokset koehavainnot tukevat täysin tuloksia.
Toistuvan kokeet tehtiin vain Majorana Fermion spin-polarisoitunut nykyinen voi tuottaa tätä ilmiötä.
Siten Majorana Fermion mysteeri on vihdoin poistettu, Gu Jinfeng sanoi, että tämä oli heidän ensimmäinen kokeellinen havainto Majorana Fermion spin-riippuvainen ominaisuudet, mutta tarjoaa myös sääntelyn vuorovaikutusta hevosten
olemassaolo 约拉纳费米 tehokkaasti, mutta myös tarkkailla salaperäinen Majorana Fermion tarjoaa suoran mittauksen lähestymistapaa.

tai topologinen kvanttilaskentaa näyttää kykynsä

löytää Majorana Fermion tarkoittaa?
Kvanttifysiikan tarkoittaa, että ihmiskunta on tehnyt suurta läpimurtoa, mutta myös sitä, että täytäntöönpano kiinteään topologinen kvanttilaskentaa mahdollista.
Tämä löytö laukaisee vallankumous tai uusi sähköinen teknologia, jotta ihmiskunta on aikakauteen topologinen kvanttilaskentaa.

tavallinen tietokone käsittely binääritietojen eri tavoin, kvanttitietokonetta on tietokonepohjainen tietojenkäsittely mekanismi kvanttifysiikan.
On hämmästyttävää nopeutta tietojenkäsittelyn, jos kvanttitietokoneet verrattuna ilma, niin tietokone voidaan pitää ainoastaan ​​tavallisena polkupyörän.
Käyttö tavallinen tietokone vie valtavasti laskentatehoa tuskin käsitellä ongelmaa kvanttitietokoneen se näyttää olevan helppo nakki.

sään ennuste, esimerkiksi rajoituksista johtuen tunnetun tekniikan, se on nyt mahdotonta ennustaa sään aina päästä erittäin tarkka.
Jos käytät kvanttitietokonetta laskea säätietoja, ei vain voi heti laskettaessa valtavia määriä tietoa, parantaa huomattavasti tarkkuutta ennustuksen.
Tietenkin, ennustaa sään kvanttitietokonetta vielä ole mitä se on ollut massan synteesi uusia materiaaleja, ja jopa käsite synteettistä materiaalia ei ole järjestelmällistä, tarkka ja tehokas laskeminen materiaalituntemuksen tuoda
vallankumouksellinen edistystä.
Tutkijat odotettavissa Majorana Fermion kvantti tietokone on luoda täydellinen valinta yhden.

Raporttien mukaan toistaiseksi ei ole tuottanut todellista kvanttitietokoneista, joka on erittäin tärkeä syy on, että nykyinen hiukkasia kvanttilaskentaa kvanttitilassa ei ole vakaa, sähkömagneettisia häiriöitä tai fyysistä häiriötä voi helposti järkyttää niin kuin pitäisi
laskeminen.
Majorana Fermion antihiukkanen on itse, sen tila on erittäin vakaa.
Nämä ominaisuudet voivat tehdä valmistuksen kvanttitietokoneet todellisuutta on avain auttaa ihmiskuntaa ovella topologinen kvanttilaskentaa aikakauden.