Kiinan ensimmäiset Marsin etsinnät yhdellä iskulla kolmen tavoitteen saavuttamiseksi: Kiertomatkan ympäri

kehitys Mars-tutkimuksen hanke, joka on tarkoitus toteuttaa vuoden 2020 tienoilla, edistyy hyvin ja on valmiiksi tutkimalla odotettua tieteellisiä tavoitteita. Engineering ilmaisimet on varustettu kaikkiaan 13 eri hyötykuorman, joista 7 erilaista ympäri rover, kuusi erilaista rover, johon avaruustutkimus, pinta havaitseminen Marsin pinnan rakenne Marsin havaitseminen ja muilla aloilla. ”20, kolmas Pekingin Moon ja deep space Exploration International Forum avattiin Pekingissä Kiinan ensimmäinen Mars-tutkimuksen tehtävä pääarkkitehti Zhang RONGQIAO avajaisissa uutiset ennen kokousta sanoi.

Mars on aurinkokunnan maasta lähempänä planeetta, luonnon ja maapallon on kaikkein samanlainen ihmisinä suorittaa planeettojen havaitseminen edullisen kohde.

”Tällä hetkellä ihmisen syvän avaruuden etsintään toiminta on tullut ennennäkemättömän uusi ajanjakso o f kehitys, kuun asemalla ja Mars etusijalle tullut kaksi pääsuuntaa nopea kehitys. ”Avajaiset, China Moon ja Space Exploration Engineering Centre varajohtaja Yu Guobin sanoi.

Yhdysvallat on kehittänyt suuri suunnitelma kattamaan tärkeimmät aurinkokunnan 30S tämän vuosisadan saavuttaa miehitetty Mars-tutkimuksen pitkän aikavälin tavoitteena suuren strategisen suunnittelun, ESA työskentelee Venäjän toteuttaa ”exomars” -ohjelma, osallistua Yhdysvalloissa ”Development avaruusalusten huoltoyksikkö.

”Mars etsintä, on saavuttanut kansainvälistä lakaista lentää Marsiin ympäröimänä lasku, kuututkimukseen. Mars tuli tunnistaa kriisipesäkkeisiin ja strategisesti hyvin avaruusteknologian suuren avaruusmatkailun maissa tullut ensisijainen tavoite planeettojen etsintä Mars etsintä on teknisesti korkean teknologian kehittämistä, tieteen ja uusia löytöjä. ”Yu Guobinsanoi.

Kuitenkin rajoitukset lain taivaankappaleiden välein 26 kuukautta on suotuisa käynnistää aika Mars etsintä, mistä nyt 2021 ennen ja jälkeen vain kolme käynnistää mahdollisuuksia, maailma on neljä Mars-tutkimuksen tehtävänä toteutus, ohjattiin huippu Mars havaitsemisen.

mahdollisuus on harvinaista. ”Kiinan ensimmäinen Mars-tutkimuksen tehtävänä samalla saavuttaa ’surround, lasku, partio’ kolme maalia, mikä on ennenkuulumatonta muissa maissa haasteista ennennäkemätön. ”Zhang RONGQIAO painotti.

on selvää, että Kiinan ensimmäinen Mars-tutkimuksen tehtävä, paitsi saavuttamaan maailmanlaajuisen kaukokartoituksen ympäri Mars, mutta myös murtaa Mars osaksi, alas, purkaminen, partio, etävalvonnan ja valvonnan viestinnän ja muiden keskeisten teknologioiden, jotta voimme todella syvään Tyhjät, lähestyi Mars, avasi mysteeri. Kun

”Mars on kauimpana maasta noin +400.000.000km, kun koetin on erotettu raketti piakkoin jälkeen 7-10 kuukautta matkalennossa Marsiin vangittiin. Surround on noin Mars lento lasku Patroller erottaminen ja kirjoita tehtävän operaation radan suorittaa maailmanlaajuinen havaitseminen Mars samaan aikaan laskua partio suorittaa rele viestinnän, joka on radan suunnittelussa otetaan huomioon tarpeet ympäröivän ja lasku. ”Zhang RONGQIAO selitetään.

samalla , lasku kuviot erotetaan motitus Marsin ilmakehään, kun aerodynaaminen muoto hidastuksen, laskuvarjo hidastuvuus ja kääntää työntövoima moottorin teho hidastuvuus, ja lopulta lasku pinnalla Mars, rover vasemmalle laskualustan, pinnantarkastusmenetelmä, havaitsemiseksi muoto Mars, maaperän, ympäristö, ilmakehän tutkimus Mars jäällä jakelu, fyysinen kenttä ja kanl -rakenne.

”Pitkän etäisyyden tiedonsiirron suuren viivästyksen vuoksi roverilla on oltava korkea itsemääräämisoikeus, Marsin valovoima on pieni, ja Marsin ilmapiiri auringon roolissa vähentää, roverin energiahuolto kuin kuu Autolla on vaikeampaa, mikä tekee Marsin etsintätehtävistä monimutkaisemmaksi, vaikkakin vaikeaksi, mutta silti meillä on edelleen luottamus voittoon. ”Zhang Rongqiao sanoi.

(Science & amp; Technology Daily, Peking, 20. syyskuuta) & amp; nbsp;