Kirjoita fossilien historia uudelleen: 47 miljoonaa -22 miljoonaa vuotta sitten varhaisen pariskunnan kanssa

Tutkijat analysoivat reisiluun fossiilisten mitokondrio-DNA ja todennut sen kuuluvan luolaihminen haara. Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, tällä hetkellä, tutkijat tutkimuksen avulla ja analysointi ikivanha ihmisen luuston fossiileja, voi olla askel ymmärtää monimutkainen suhde nykyihmisen ja cavemen. Tämä luuston fossiilisten geeni tiedot osoittavat, että se kuuluu 124000vuosi sitten luolaihminen, mikä viittaa siihen, että luolaihminen saapui Eurooppaan ennenaikaisen ihmisen lähti Afrikasta.

Tutkijat uskovat, että lt; DNA tässä femuraalisessa fossiilissa.

Mitokondriat ovat ihmisen solujen energiantuotantokoneita, joilla on erillinen DNA, joka on eristetty nu cleus DNA. Mitokondriot saadaan vanhempien perintö ja siksi sitä voidaan käyttää seuraamaan analyysi äidin linjan ja väestön erottaminen ajan. Muutokset mitokondrioiden DNA: n mutaatiot ajan voidaan käyttää erottamaan väestön ja arvioida aikaa kahdella ryhmällä yhteistä esivanhemmat.

Aiemmat tutkimukset ovat tutkineet ydinvoiman DNA caveman ja modernin ihmisen, mikä viittaa siihen, että kahden populaation eristettiin noin 765-55 miljoonaa vuosi sitten, mutta analyysi mitokondrion DNA totesi, että erottaminen ihmisen ja luolaihminen +40.000.000vuosi sitten. Tutkijat ovat vaatineet erilaisia ​​näkemyksiä alussa evoluution ihmiskunnan, mikä viittaa siihen, että varhaisten ihmisten siirtynyt Afrikasta ennen laajaa leviämistä nykyihmisen.

Early ihmisen ryhmät voivat saada luolaihminen n mitokondriaalisen DNA, joka on seurausta eurooppalaisten ja muinaisten ihmisten ja etenkin varhaisten ihmisten välisten parisuhteiden välilläReceived pieniä määriä ytimien DNA. Mutta toistaiseksi, tämä on vain teoriaa, joka vaatii enemmän dataa tarkistaa. Lounais Saksa Hohlenstein-Stadel luola kaivaminen Caveman reisiluun fossiilista on vain rento löytö.

Uusin tutkimus totesi, että pieniä ryhmiä varhaisten ihmisten siirtynyt Afrikasta Eurooppaan välillä 470000 ja 22 miljoonaa vuotta sitten, ja ne perämies cavemen Euroopassa. Kaavio osoittaa aikajaksolla tämän tapahtuman. uusin löytö reisiluun fossiilisten geenitiedolle osoittaa, että se kuuluu luolaihminen ja 124000 vuotta sitten, mikä osoittaa, että luolaihminen esivanhempien saapui Eurooppaan pian, varhaisten ihmisten alkoivat poistua Afrikasta Eurooppaan siirtää. Tutkijat uskovat, että varhainen ihmisen ja caveman parittelukäyttäytymiseen on 47 miljoonaa -22.000.000vuosi sitten, kuin ennen odotettua myöhään +30.000.000vuosi. ”luuston fossiilisten osoittaa, että luolaihminen ruumis kärsii suuri lihansyöjä purra, ja luuston mitokondriaalisen geenin tiedot osoittavat, että se Belon GS Caveman n haara ’sanoo johtaa kirjailija Chris Simpson, tutkimuksen johtaja.

Tutkijoiden mukaan luuston fossiilisten on’ HST”, oletettavasti sen historia on noin 12.400.000 vuosi, tulee eri haara luolaihminen veri. HST mitokondrioiden linjaa ja kaikista muista tunnetuista luolaihminen laskeutuminen erotettiin vähintään 22 miljoonaa vuotta sitten. uusin tutkimus osoittaa, että väestö luolamiesten on suurempi kuin aiemmin ennakoitiin, ja monimuotoisuus mitokondriot on kuin edellinen odotuksia aikataulun näkökulmasta, tämä havaintoesitys, jonka mukaan pienet afrikkalaiset ihmisryhmät siirtyvät Eurooppaan aikaisin 470 000 ja 22 miljoonaa vuotta sitten, ja he nauttivat ihmisten kanssa. Ennen 50 000 vuotta sitten modernit ihmiset siirtyivät Afrikasta Eurooppaan suuressa mittakaavassa. Emme tunne ihmisten määrää ihmisen maahanmuuton alkuvaiheessa, mutta meEpäilyttävät, että luku voi olla pienempi, sillä ihmisten siirtyminen Eurooppaan ei ole todennäköisempää siirtyä ydinpuun ytimeen, mutta muuttavat varhaiset ihmiset ja ukkosmiehet sekoittuvat seksuaaliseen käyttäytymiseen, riittävät korvaamaan kokenut ihmisen mitokondrioidut suvunjatkelmat ja lopulta tekevät mitokondrioiden hyvin lähellä modernia ihmistä.

Post tarkoittaa, että jos katsot saariryhmän mitokondrio-DNA: ta, huomaat, että niitä ei korvata. reisiluun fossiilinen on tärkeä tekijä ymmärtää ihmisen ja modernin ihmisen välistä suhdetta, ja on vaikea löytää tällaista luuston fossilimaista, joista suurin osa on vahingoittunut.

Tällä hetkellä ohjaaja toivoo saada korkealaatuisia ydintietoja toiselta väestöltä, tarkista myös teorian oikeellisuus (Allure)