Kokeet osoittavat, että tulevaisuuden innovaatio homomiesten saada omia lapsia

luku on parthenogenetic alkio cigarettes Sale injektion siittiösolujen tutkijat uusin cigarettes Shop hiiri tutkimukset osoittavat, että tällä menetelmällä voidaan kasvattaa terveitä jälkeläisiä.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä British tiedemiehet suorittaa innovatiivinen kokeilu, ja kenties tulevaisuuden mies syntymän lapsensa olevan riippumaton.

Tutkimus osoitti, että siittiöiden ja ihosolut (tai muita muna) täyttää edellytykset raskauden.
Tutkijat myöntävät mies raskaus on & ldquo; spekulatiivisia ja mielikuvitus ainesosa & rdquo;, mutta se ei sulje pois mahdollisuutta.
Muna ilman lannoitusta voidaan muodostaa alkionkehityksen, mutta tämä parthenogenetic alkio (parthenogenotes) kuolee muutaman päivän kuluttua.

University of Bath tutkijat kehittivät menetelmän viimeistään hiiren parthenogenetic siittiöiden injektio, useimmissa tapauksissa voi kehittää terve pikku hiiri.
Tutkimuksen johtaja, University of Bath molekyyli embryologists Tony – Perry (Tony UNM Clothing Perry) sanoi tohtori .: & ldquo; Tämä on ensimmäinen hiiri pennut ruiskuttamalla siemennesteen täysin kehittynyt alkio muodostumista, luultu vain kykenee sitoutumaan muna
spermaa, ja lopulta muodostumista alkion kehityksen.
& Rdquo; kun

joukkue hiirillä tehdyt kokeet, vaikka hän välttää normaalin muna ja siittiösoluissa hedelmöittyneen sidonta, mutta silti vaalia terveitä jälkeläisiä.
Vaikka alkio on muna kokeessa kokeilla, mutta tulevaisuudessa jonain päivänä olla aikuinen solu kokeita.
Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa tulee

eettisiä ristiriitoja, esimerkiksi: homo tulevaisuudessa saattaa olla omia lapsia, mies homoseksuaali kykenee tekemään omat siittiösolujen hedelmöitetty, ja lopulta hänen lapset voivat periä geeni sekoita itselleen ja muille.
Merkityksellisempää on, että tekniikka mahdollistaa niille naisille, jotka ovat saaneet sädehoitoa tai ottamalla syöpälääkkeet voi kuvitella toivoa, niin että heillä on omia lapsia.