Korkea glykeeminen indeksi ruokavalio kohonneet maksa rasvan ja glykogeenin

II-V.com julkaistu 4 syyskuu tutkimus ”Diabetes, Obesity and Metabolism” näytöllä, verrattuna alhainen glykeeminen indeksi ruokavalio, korkea glykeeminen indeksi ruokavalio kohonneet maksa glykogeenin ja rasvan
varastointi.

Nottinghamin yliopistosta, Iso-Britannia Stephen Bawden ja hänen joukkuetoverinsa määritettiin ja pitkän aikavälin vaikutuksia korkea verensokeri cigarettes store indeksi ja alhainen glykeeminen indeksi ruokavalio terveitä vapaaehtoisia akuutti.
Kahdeksan tervettä miestä ennen ja jälkeen seitsemän päivän ottelun makro ja energian ruokavalion hyväksynyt testi, jota seuraa 4 viikon jakson pestä eri ruokavalioita ja toistuvia toimenpiteitä.

tutkijat huomasivat, että kun korkea glykeeminen indeksi ruokavalio, insuliini AUC ja huippupitoisuus plasmassa glukoosin ja huomattavasti suurempi.
Korkean glykeemisen indeksin ruokavalio, alkuun verrattuna intervention, Cigar Store maksan glykogeenin pitoisuus oli merkittävästi lisääntynyt, seitsemän päivän kuluessa korkean glykeemisen indeksin ruokavalio interventio, huippu oli huomattavasti korkeampi.
Ja kun korkea glykeeminen indeksi ruokavalio interventio, maksan rasvapitoisuus on myös merkittävästi lisääntynyt.

& ldquo; verrattuna alhainen glykeeminen indeksi ruokavalio, viikon korkean glykeemisen indeksin ruokavalio kohonneet maksa glykogeenin ja rasvan varastointiin, & rdquo; kirjoittajat kirjoitti.
& Ldquo; Tämä voi olla merkittäviä kliinisiä vaikutuksia ennaltaehkäisyä ja näkökohtia ruokavalion kohtelun alkoholittomia maksasairaus.
& Rdquo;