Kuinka monta erilaista kirahvi

Gerald voi tanssia, Abigail ei lasketa; Geoffrey aina kömpelö.
Nykyään nämä satukirja pitkä kirahvi & ndash; & ndash; on pitkä kaula, jalat, silmäripset ja voidaan kääriä violetti kielen, täytyy huolehtia niistä, kun lopulta kuuluu mihinkin lajeja.
Syvällisempää tutkimuksen kirahvi

Afrikka osoitti geneettisiä ominaisuuksia, kirahvi edustaa itse asiassa neljä eri lajia.
On arvioitu, että yhteensä 90.000 kirahvi foraging keskuudessa savanni puita.
Siksi useimmat ympäristönsuojelijat eivät ole liian huolissaan tästä karismaattinen eläimistä.
Jos tämä uusi Cigars brand & ldquo; sukupuu & rdquo; puolustettavissa, jolloin useat kirahvi lajina on alle 5000, joten se on yksi maailman enemmän uhanalaisten nisäkkäiden.

tutkijat Namibia Kirahvi Conservation Foundation keräämisessä 190 Afrikkalainen kirahvi iho näytteitä, ehdotettu uusi luokitus.
Ne anna Saksalaiset tutkijat analysoi näytteen DNA.
Ottaen huomioon kirahvi n hyvin liikkuvia, löytävät paljon ihmisiä odottaa risteytyä ilmiö.
Niinpä tutkijat miten eri nämä DNA UNM Clothing hämmästelee & ndash; & ndash; jotkin geneettiset erot vielä suurempia eroja kuulua kahteen erilliseen lajia Grizzly ja jääkarhujen suhde.

Tätä varten tutkijat äskettäin julkaistussa ”Current Biology” -lehden online-versio raportoitu, että joka perustuu geneettisiä eroja kirahvi, yhdeksän alalaji Afrikkalainen mantereella on todella jaettu neljään todellista lajia.
Ne ovat 125000000-200000000vuosi sitten, erotetaan, ja se voi silti olla risteyttää, vaan muodostumista näistä neljästä hyvin erityyppisiä genetiikkaa.

uusi luokitus nämä eläimet jaettiin Etelä kirahvi, Masai kirahvi, verkkomainen kirahvi ja kirahvi pohjoiseen.
Southern kirahvi on yli 40000 vain, kun taas pohjoisen kirahvi alle 5000 Cheap Cigarettes vain.
Tutkijat sanoivat, että kun otetaan huomioon viimeisten 30 vuoden koko kirahvi väestön 150,000 noin 90000, pohjoinen kirahvi lähitulevaisuudessa voi olla vaikeuksissa.