Kuinka paljon maailmankaikkeuden

Mukaan ”Forbes” ilmoitti, että eniten kaukaiset kohteet maailmankaikkeudessa kuinka pitkälle?
Miten maailmankaikkeus laajeni aikaisemmin?
Vuodesta & ldquo; Big Bang & rdquo; päivämäärä, kuinka vanha maailmankaikkeus toistaiseksi, yli valtava?
Kohdatessaan nämä ongelmat, sarja nerokas kokeiluja ihmisen suunnittelu, yrittää vastata kahdella eri tavalla: 1.

& ldquo; Big Bang & rdquo; säteily jäljellä tarkkailemaan pieniä muutoksia kaikissa mittakaavoissa & ndash; & mdash
; toisin sanoen kosmista taustasäteilyä (CMB) & ndash; & ndash; muodostaa ja rekonstruoida historian maailmankaikkeuden laajeneminen.

2. Käytä & ldquo; kosmiset etäisyystikapuut & rdquo; (kosmiset etäisyystikapuut) mitata etäisyys Maasta tähdet hieman etäisyyttä lähellä galakseja, sekä kauempana galakseja, jotta rekonstruoida vauhti maailmankaikkeuden laajeneminen ja historiasta.

Mielenkiintoista kyllä, molemmat menetelmät on suuri ero tietojen johtopäätös.
Löytää & ldquo; totuus & rdquo; Euroopan avaruusjärjestö suorittaa koodinimeltään & ldquo; Gaia & rdquo; (GAIA) (Huom: Gaia Kreikan mytologiassa jumalatar maan, on erittäin näkyvä ja arvostettu asema hän oli antiikin Kreikan mytologiassa
Suuren äiti, ja jumalat loi omaperäistä maailmankaikkeuden joidenkin äiti kaikki jumalat ja ihmiset alkoivat isoäiti Jumalan.) avaruushavainnointitarpeiden operaation ja operaation odotetaan vapauttaa ensimmäiset havainnot 14 syyskuu
data.

jonka & ldquo; iso räjähdys cigarettes store pommi & rdquo; säteily jäljellä on vain ihmisen tietoja, ja nämä tiedot voidaan jättää maailmankaikkeuden meidän tehokkain tietoa.
Tarkkailemalla näitä enemmän kuin säteily, me tiedämme, että universumi kasvaa 67 km / s / Mpc Hubblen jatkuva laajentuminen & ndash; & ndash; Mpc merkitys megaparsec, noin 3.260.000 valovuoden.
Ja jokainen etäisyys galaksin in Mpc nopeudella 67 km / s poispäin toisesta galaksista.
Lisäksi kosmista taustasäteilyä toimittamien tietojen COBE (COBE) kertoo myös, että valtaville maailmankaikkeuden koostuu 68%: iin pimeä energia, muut 32 prosenttia pimeä aine ja normaali asia perustuslaissa.
Vuodesta muodostumista maailmankaikkeuden se on kokenut noin 13810000000vuosi.

mittaamalla kosmista laajennus prosessi, itse asiassa, on olemassa toinen menetelmä, & ldquo; rakentaa & rdquo; kosmisen etäisyysasteikko noudatettava.
Ihmisen eikä pelkästään katsomalla kaukaisia ​​galakseja ja tietää sen ja maapallon etäisyyttä; ihmisillä otti satoja vuosia alkaa ymmärtää tähdet näiden & ldquo; kierre & rdquo; ja & ldquo; soikea & rdquo; ei olet kanssamme
linnunrata; ihmiskunta kokee sarjan huomattavaa edistystä tänään vihdoin tietää, miten mitata tähtitieteellisiä etäisyyksiä.
Esimerkiksi:

– perustuva keksintömme kaukoputken rakennettiin & ldquo; Newton & rdquo; ja & ldquo; & rdquo; näin Kepler oppineet mitata aurinkokunnan alkaen Cheap Cigarettes ,.

– käytämme maa pyörii auringon ilmiö, luoda mitä kutsutaan & ldquo; parallaksi menetelmä & rdquo; (parallaksi) geometrinen mittaustekniikoissa, mikä opetella huomioiminen etäisyydeltä tähdet.

– Olemme kautta & ldquo; parallaksi menetelmä & rdquo; havaittu extrasolar tähtien etäisyys luokitus, mikä oppia mitataan etäisyys Linnunradan ja muiden galaksien.

– Lopuksi määrite muita galaksit luokitellaan muutoksia pinnan kirkkaus, pyörimisnopeus, määrä supernovat jne, mutta myös oppinut lisää kaukaisista galakseista havainto etäisyys.
Mittaus on vanhempi, enemmän intuitiivinen, oletuksena menetelmä vaatii vähemmän; kosminen etäisyysasteikko & rdquo;

& ldquo.
Mutta sen johtopäätös on pitkäaikainen ja & ldquo; kosmista taustasäteilyä & rdquo; laki eivät ole yhteneväiset.
Erityisesti entinen kertoo, että nopeus maailmankaikkeuden laajeneminen on noin 74 km / s / Mpc, että on, kuin & ldquo; kosmista taustasäteilyä & rdquo; ilmoittaa meille 67 km / s / Mpc nopeammin noin 10% & ndash; & ndash; tämä tarkoittaa,
joko maailmankaikkeus kuin ajattelemme nuoria, tai pieni, tai on osuus pimeän aineen ja & ldquo; kosmista taustasäteilyä & rdquo; johtopäätöksiä aivan eri tavalla.
Ja tämä ero on oikeastaan ​​suurin muuttuja on & ldquo; parallaksi menetelmä & rdquo; mittauksessa Maan näiden lähellä tähti.

& ldquo; Gaia & rdquo; tehtävänä on ratkaista tämä ongelma syntyi.
Beyond kaikki aikaisemmat pyrkimykset, & ldquo; Gaia & rdquo; satelliitti mittaa kirkkautta Linnunradan ja aseman yli miljardi tähteä.
Niistä määrä miljoona tähtien & ldquo; parallaksi menetelmä & rdquo; etäisyys nousee 20 mikro kaari sekuntia (kuten?) Tarkkuus muiden satojen tähdet vaihtelevat yltää 200 mikro arcsecond tarkkuutta.
Ne tähdet paljain silmin voi nähdä, siellä saattaa olla jopa 7 mikro-arcsecond tarkkuutta.

& ldquo; Gaia & rdquo; käynnistää vuonna 2013, tähän asti on ollut käytössä lähes kaksi vuotta.
& Ldquo; Gaia & rdquo; pyörivät ympäri maapallon kiertoradalla, hyödyntää & ldquo; parallaksi menetelmä & rdquo; kolmiulotteinen sijainti mittaustarkkuutta tähteä.
Näiden tietojen, ihmisten ja jopa pystyä päättelemään kehityskaari näistä tähdistä, vähentäen merkittävästi aiemmin mainittu & ldquo; parallaksi menetelmä & rdquo; mittauksen epävarmuus eroavaisuuksien johdosta.
& Ldquo; Gaia & rdquo; voi myös tarjota tietoa ihmisten luokittelu klustereiden ja galaksit attribuutteja apua, joka on tehokkaampi & ldquo; kosminen etäisyysasteikko & rdquo; luoda edellytykset.

nykyisessä vaiheessa & ldquo; kosmista taustasäteilyä & rdquo; menetelmän ja & ldquo cigarettes Shop; kosminen etäisyysasteikko & rdquo; lain muodostumista maailmankaikkeuden ajan, kasvuvauhti sekä perusrakenne ei anneta tyhjentäviä vastauksia.
Uskon & ldquo; Gaia & rdquo; jälkeen, kun tiedot on esitetty, ihmiset voivat paremmin ymmärtää tietoa maailmankaikkeuden.
Useimmat tähtitieteilijät toivovat ohi & ldquo; parallaksi menetelmä & rdquo; mittausvirhe on olemassa, koska ainoa tapa yhtenäistää tekemisestä kahden menetelmän, ihmisen käsitys maailmankaikkeudesta avaa uuden luvun.