Kuudes joukkohäviämisen joka hukkuu ?

Tutkijat uusin tutkimus osoittaa, että runsaasti meren elämää, kuten sinivalas, altteimpia Lajien häviämisen katosi massa sukupuuttoon tapahtuma.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että määrä merieliöiden Maan noin 23 miljoonaa lajia, tarkoittaa, että maailma on täynnä kaikenlaisia ​​meren olentoja.
Mutta uusin tutkimus osoittaa, että jos maapallo kokee kuudesosa massa sukupuuttoon tapahtuma, runsaasti merieliöiden ovat alttiimpia sukupuuttoon.

tutkijat totesi, että alaryhmä meressä lajien kasvaa isompi, enemmän ja enemmän niiden elin, mahdollisuudesta sukupuuttoon tulevaisuudessa suurempi.
Toistaiseksi se on ilmestynyt viisi kertaa globaali massa sukupuuttoon tapahtumia esiintyi 250 tuoreinta miljoonaa vuotta sitten.

Tutkijat uskovat, että maailma on siirtymässä kuudes massa sukupuuttoon, mikä johtuu & ldquo; ihmisen aiheuttama määrän väheneminen lajien & rdquo;.
cigarettes Sale kuudes massa lajien häviämistä, jos tapahtuma, on todennäköistä, ensimmäinen runsaasti merieliöiden hukkuvat.

tutkijat Stanfordin yliopiston sijaan fossiiliaineistossa, analysoida edellisen massa sukupuuttoon tapahtumia, ja nykyisen uhkia verrattiin.
Tutkimuksen johtaja, paleontologi Jonathan – Payne (Jonathan Pay Cheap Cigarettes ne) Dr. sanoi, että viimeisten massa sukupuuttoon tapahtumia, pienempi koko merieliöiden ovat todennäköisesti kuolee, tai suhde rungon koko ei ole suuri.
Vaikka ei ole

keskimääräinen pituus on 1 cm: n pituisia olentoja uhkaa sukupuuttoon tapahtuma menneisyydessä, mutta nykyinen pituus 10 metriä 86% suurten olentojen kuolemassa sukupuuttoon.
Dr. Payne sanoi: & ldquo; kehon kasvaa, nämä suuret olennot joutuvat yhä suuremman kriisin.
Esimerkiksi: sinivalas, joka on suurin olento planeetalla, on tällä hetkellä arvioitu uhanalaisten olioiden, viimeisen kolmen sukupolven historiasta niiden määrä on vähentynyt 90%.

Payne totesi, että 65 miljoonaa vuotta sitten, massa sukupuuttoon tapahtuma johti sukupuuttoon dinosaurusten, mutta suuri määrä kuolemia meren elämää ja ei ole pieni meressä, joka ei vastaa nykyistä tilannetta.
Kanadan Dalhousien yliopisto meren tiedemies Boris – Vorm (Boris Worm) Tri sanoi tutkimuksen osoittaa, että nykyinen läsnäolo epätavallinen biologisen monimuotoisuuden kriisiin.

Vaikka tutkijat eivät yritä selittää, miksi suuremman alttiimpia uhka merieliöiden, mutta ne merkitsevät, että tämä liittyy läheisesti ihmisen toiminnasta.
Dr. Payne sanoi, mikä johtuu suurelta osin ihmisen mielivaltaisesti kalastukseen, ympäristön pilaantuminen on vakava, kuten Marine lämpimämpi, enemmän hapan, suuri elin ihmisen toiminnan merenelävistä uhka.

Vaikka tämä on huolestuttava tieteellisiä löytöjä UNM Clothing, mutta tutkijat sanovat on vielä toivoa, niin nämä organismit eivät ole hävinneet kokonaan hävinnyt.
Dr. Payne totesi varhain 1910-luvulla pohjanmerinorsu laski 100, mutta määrä on nyt yli 100.000.