Kuun pinnalla ” nano – pöly ” peräisin meteoriitin törmäyksen

Uusi tutkimus osoittaa, että kuu mysteeri halo nanometrin pölyn meteoriitin törmäyksen.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että salaperäinen hehku kuun muodostettiin pieniä pölyhiukkasia ympäröivästä ilmakehästä, toistaiseksi tutkijat eivät tiedä & ldquo; nano-pöly & rdquo; mistä se tulee.
Tällä hetkellä uusi tutkimus osoittaa, että nämä avaruuspöly on pöly meteoriitti törmäyksen tai aurinkomyrskyjä syntyy.

kuu oli kääritty ulompi ilmapiiri, Exosphere on heikko kerros hiukkasten sitoo kuun vetovoiman.
Toisin kuin Maan tiheä ilmakehä, kuun Exosphere hiukkasten harvoin törmäävät toisiinsa.
NASA Ames Research Center, tutkijat uskovat, että Moon Exosphere kuluvat hiukkaset kuu ja ympäristön, kuten: meteoriitti törmäyksen tai aurinkomyrskyjä.

2013-2014, NASA: n Lunar Atmosphere and Dust Environment Explorer (LADEE) havainto kerätyt tiedot kuun uloimmassa ilmakehässä, tutkimus julkaistiin äskettäin kysymys lehden ”Nature Geoscience.”

tulokset osoittavat, että kuun Exosphere hiukkaset eivät ole pysyvästi cigarettes store kelluva, mutta ajoittain nostatti pölyä pinnalta kuun.
Tämän perusteella löytö, tutkijat uskovat, että nämä & ldquo; nano-pöly & rdquo; mistä meteoriitti törmäyksen virtaus.
NASA kuun erikoistutkija Amanda – Cook (Amanda Cook) sanoi, emme ole kiinnostuneita tutkimaan kuu muuttuu valtioiden ulkopuolella ilmakehään, nämä havainnot ovat vain johdettu havaittu data.

tutkijat keskittyvät kaksi tietojen ryhmä meteoriittien päässä PEF, toinen ryhmä meteoriittien peräisin suhteellisen heikko toimintotietojen.
Tulokset osoittivat, että huippu datavirran meteoriittikraateri hajallaan auringon säteet, Cigars brand hiljaista pöly hiukkasten läpimitta on alle 60 nm.
Sen sijaan, meteoriittikokoelmista aktiivisuus on heikko vähän aikaa havaita auringon säteet.

tutkijat uskovat, että ajan myötä, nano-pölypilvissä voi täysin kääri kuu, se riippuu meteoriitti törmäyksen nopeudella.
Tutkimuksessa Leader Diane – Wood (Diane Puiset) sanoi Cheap Cigarettes: & ldquo; tulokset Tämän tutkimuksen ovat erittäin jännittävä, koska jos he havaitsee signaaleja nano pölyä, niin voimme löytää useita nano-pölyä.
& Rdquo;

lisäksi kuu, aurinkokunnan muiden airless taivaankappaleiden, kuten: Mercury, sen ulkoilmaan, on mikropartikkeleita.
Tutkijat toivovat lisätutkimuksia paljastaa sisällön meteoriparvista ja auringon purkauksista, sekä yksityiskohtaiset tilan planeetan pinnalla.