Kyky oppia kieltä edistää aivojen plastisuus ja koodaavat uutta tietoa

Moskovasta Higher School of Economics (HSE) ja tutkijat Helsingin yliopiston ovat Suomessa valmistui julkaistu ”Science Report” -lehden artikkeli, kuvaili kuinka he käyttävät EEG (aivosähkökäyrä) vapaaehtoisille ihmisille, kielen oppiminen
korrelaatio aivojen mekanismeja.
Aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet

suuresti auttaa ymmärtämään diagnosointiin ja hoitoon sairaudet, kuten halvaus, jolloin potilaalla on heikentynyt puheen ja kielen oppiminen Cheap Cigars liittyvät aivojen mekanismeja.

erityisesti lisätietoja siitä, miten aivot tuottavat ja vahvistavat uusia silmukka tai käytön lisäämiseksi neuroverkkojen tai lisätä II-V.com kelata nämä prosessit parantaa oppimiskykyä.

Cigars brand

Kuitenkin alan tutkimusta tutkimuksen ja muiden näkökohtien aivotoiminnan verrattuna hitaaseen edistymiseen, koska emme voi tutkia eläin sanallista kyky, kirjoittajat selitti.

viimeisin tutkimuksessa todettiin, että mitä enemmän me oppia vierasta kieltä, käsittelyn nopeus ja reaktio oppimisprosessissa niiden aivot vastaanottaa tietoja nopeammin.

Toisin sanoen, tämä tutkimus osoittaa, että enemmän tietoa aseistaa mielemme, sitä enemmän pystyvät stimuloimaan niiden kykyä saada lisää tietoa.