Kylmä tila atomikello ” tähdet ” koulussa

& ldquo; ihmisiä yllään kaksi kellot, ja ei voi tietää tarkkaa aikaa & rdquo;.
Jos haluat tietää tarkan ajan, joka on kaksi kellot on synkronoitu aika viite.
Space laivalla atomikellojen satelliiteista maasta on yleensä viittaus kello kalibrointia, mutta vaikutukset ilmakehän ja ionosfäärin tällaisen synkronoinnin tarkkuus on rajoitettu, joka on satelliittinavigointijärjestelmä on erittäin tarkka ja vakaa negatiivinen.

Joten, jos ihmiset on keinot tarkemmin kalibroida tähtien kulumista & ldquo; taulukko & rdquo; se?

käynnistämisestä tilan laboratorio Temple II, UNM Clothing todella on tällainen & ldquo; & rdquo;. Space kylmä atomikello
Se on tällä hetkellä tarkin atomikelloista avaruusoperaatiot.
Sen avulla voidaan avaruudesta atomikello toisaalta satelliitin häiriöttömän signaalin siirto ja kalibroinnin ajan.

tätä Shanghai Institute of Optiikka ja Fine Mechanics kehittänyt & ldquo; kylmään tilaan atomikello & rdquo; ei ole helppoa.
Se on & ldquo; syödä rapuja & rdquo; edelläkävijä & ndash; & ndash; kansainvälisesti ensimmäistä kertaa kiertoradalla ja tieteellisiä kokeita.

& ldquo; kylmä ACES & rdquo; lopulta kuinka varma?
On todettu, että se odotetaan saavuttavan erittäin korkean tarkkuuden suuruusluokaltaan 10-16 (noin 3000 miljoonaa vuotta virhe yhden sekunnin), nykyinen ihmisen aika mittaustarkkuus avaruudessa kasvoi 1-2 suuruusluokkaa.

Tämän ymmärtämiseksi tiedot, meidän on aloitettava kehitysprosessia kello.
Early mekaaniset kellot, tarkkuus voi saavuttaa 10-8, virhe on 1 sekunti / vuosi.
Tämä on suhteessa ihmisten päivittäisessä elämässä, pohjimmiltaan tarpeeksi.
Kuitenkin eteneminen ihmisen toiminnan ja laajentamiseen tieteen ja teknologian, on aina joitakin alueita, jotka vaativat tarkempaa ajanotto.

Siten Crystal kellot, atomikellojen, jne on ilmestynyt.
Innovatiivinen tekniikka jopa muotoiltu ihmisen & ldquo; Aikakäsitys & rdquo;.
1967 13. Yleinen paino- ja mittakonferenssi, kansa & ldquo; s & rdquo; uudelleen: & ldquo; 9192631770 sykliä 1 sekunnin siirtyminen kahden cesium atomin perustilan hyperfine tasoilla säteilyn vastaava
kesto & rdquo;.

lähes atomikello on jo varsin varhain 1900-luvulla, tarkkuus saavutetaan 10-14 kertaluokkaa.
Kuitenkin, kun kylmä atomikello atomi laser jäähdytys on tehty, mutta myös tarkempi.
Space & rdquo;, kylmä atomikello on atomi laser jäähdytys teknologian ja mikrogravitaatiossa ympäristön tilaa yhdistetyn tuotteen

nyt kutsumme & ldquo.
Itse asiassa tämä yhdistelmä on lähes väistämätöntä, koska tulevaisuudessa tilaa tieteen kokeita ja teknisiin sovelluksiin, kysyntää erittäin suurta tarkkuutta aika viittaus tulee yhä merkittävä.

Tällainen ultratarkat kello, keskimääräinen henkilö voi yksinkertaisesti & ldquo; & rdquo; Dragon teknologian mutta alueilla, avaruustieteen, mutta vain näyttää kykyjään.
Kanssa Cheap Cigars Temple II käynnistetään, se ensin suoritettava sarja huippuluokan tieteellisten kokeiden avaruudessa, käsittäen: laserin taajuus vakauttaminen jatkuvasta, laser-jäähdytetään atomia, atomit hidas ammuksen kylmä atomeja ja mikroaaltouuni vuorovaikutusta
kylmä atomikello suljetun silmukan toiminta ja vastaavat.

Lisäksi & ldquo; kylmään tilaan atomikello & rdquo; onnistunut pilottihanke, tulee myös ultracold atomien avaruusfysiikan, avaruus kylmä atomi interferometri, avaruus, kuten kylmä atomi gyro teknologinen perusta, ja syvä avaruustutkimus,
monia merkittäviä teknologisia painovoiman punasiirtymä, gravitaatiosäteily havaitseminen, mittaaminen ja muut fyysiset vakiot ja perustutkimuksen näkökohtia kehityksen on osallistunut merkittävällä panoksella.
Kylmä tila atomikello kokeita alijärjestelmien johtava tutkija, akateemikko Wang odoratum kertoi ”Tiede Kiinassa Daily” Toimittajat, kylmään tilaan atomikello kokeilu on Kiinan alkuperäinen Cigar Store kellot tutkimus ja kehitys on tärkeä askel, maamme on erittäin hyvä kylmä atomikello, kylmä
atomifysiikan tutkimusryhmä, uskomme, että lähitulevaisuudessa, tulemme näkemään lisää läpimurtoinnovaatioita rajat on syntynyt.