Labor kipua ja riskit synnytyksen jälkeisestä masennuksesta

Mukaan

tauti KKare cigarettes Disease Control and Prevention (CDC), on noin synnytyksen jälkeisestä masennuksesta Yhdysvalloissa joka kahdeksas naisten keskuudessa tähdet UNM Clothing synnytyksen jälkeen.

synnytyksen jälkeisestä masennuksesta oireita ovat selittämätön itku lisää tunnetta luovutaan rakastaja, tärkein huoli ja syyllisyys voi vahingoittaa vauvaa tai ei ole varaa huolehtia pojasta.

tunnettu riskitekijöitä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta ovat stressi, muutokset hormonitasot synnytyksen jälkeen, taloudellisia kysymyksiä, joissa lapsen erityistarpeita sekä suvussa masennusta.

Nyt tutkijat Singaporesta suosituksista pitäisi olla jatkuvaa kipua synnytyksen jälkeen lisätään luetteloon, koska he havaitsivat, että äidit synnytyksen jälkeen kipua yli neljän viikon olivat todennäköisemmin kehittää synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.

co-tekijä tutkimuksen, alkaen NUS School of Medicine lääketieteen opiskelijoiden Wei Du ja työtovereiden saatuaan epiduraali kivunlievitystä varten 200 ensimmäisen synnytyksen terveillä naisilla johtopäätöksiä analyysin.

6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen, nämä orastava äiti valmiiksi puhelintutkimuksen tutkimusviikollatehnyt kysyttiin olivat kokeneet kipua, ja jos, niin kuinka kauan.

Spielberg State-Trait Anxiety kyselylomake (STAI) käytetään myös määrittämään niiden tilan ahdistusta, mutta myös Edinburghin synnytyksen jälkeinen masennus Scale (EPDS) arvioitava, onko läsnäolo synnytyksen jälkeisen masennuksen.

jatkuvaa kipua synnytyksen EPDS pisteet suurempi

naisten käyttämällä tilastollisen mallinnuksen, tutkijat synnytys kipu mahdollisuudesta synnytyksen jälkeisen masennuksen arvioitiin.
Sen jälkeen

näkyvät loppujen lopuksi 138 oli uusia äitejä, 5,8% neljän viikon kuluessa niiden syntymästä tai synnytyksen jälkeisen masennuksen & ndash; & ndash; EPDS pisteet yhtä suuri tai suurempi kuin 12 pistettä.

ne toimitus neljän viikon kuluttua synnytyksen kipua tai merkittävästi vähentää kipua verrattuna naisiin, synnytyskipu kestää yli neljä viikkoa sen EPDS pisteet suurempi.
On olemassa jatkuva synnytyskipu

äidin EPDS tulokset kuin neljän viikon kuluttua synnytyksen kipua ratkaistu keskimäärin 2,44 prosenttiyksikköä korkeampi keskimäärin kuin ne, jotka eivät pisteet synnytyksen synnytyksen kipua 4,07 pistettä.

tutkijat raportoivat, että ne, jotka itse ilmoitettu tunne suurempia paineita synnytyksessä tai synnytyksen, kokea enemmän kipua 6-8 viikkoa syntymän jälkeen uusi äiti tuntuu enemmän ahdistusta on korkeampi EPDS pisteet.

Kaiken Du ja hänen kollegansa uskovat havainnot viittaavat siihen, että jatkuvan kivun synnytyksen jälkeen ja vähentää stressiä, ahdistusta ja tuskaa kynnysarvoja, saattaa lisätä riskiä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.

& ldquo; Tulokset tukevat tarvitaan kattava ratkaisu vähentää työvoiman kipua ongelmia PND (synnytyksen jälkeisestä masennuksesta) riski, tulisi olla enemmän suuren mittakaavan tutkimuksia vaikutusten arvioimiseksi äidin kivun ja PND.
Cheap Savukkeet Outlet & rdquo; Wei Du sanoo.