Laihdutusleikkaus voi parantaa potilaan insuliiniherkkyyttä

hiljattain ”Diabetes C cigarettes Shop ovat” tutkimus julkaistiin lehdessä osoittavat, että lihavilla potilailla ilman diabetesta, Laihdutusleikkaus voi parantaa potilaan insuliiniherkkyyttä, ja tutkimukset osoittavat, että, Roux-en-Y mahalaukun ohitusleikkaus
(RYGB) on insuliiniherkkyyttä potilailla parantamisen kanssa yli laparoscopic säädettävissä mahalaukun ryhmittelyä (LAGB).

Dr. Amalia Gastaldelli Italiasta ja hänen samanaikainen vertailu mahalaukun ohitusleikkaus ja lyhyen aikavälin vaikutuksia vähäkalorista ruokavaliota insuliinin ja insuliinin eritystä.
20 tapausta ei ollut diabetesta lihavilla potilailla, joilla viikon vähäkalorista ruokavaliota, kolmen kuukauden kuluttua UNM Clothing 10 potilaalle tehtiin LAGB hoitoa, 10 saavilla potilailla RYGB hoitoa.
1 viikon kuluttua leikkauksesta, potilas taas sai saman vähäkalorista ruokavaliota.

tutkijat huomasivat, että ensimmäisellä viikolla vähäkalorista ruokavaliota, potilaan laihtuminen 2.1kg, mutta maksan insuliiniherkkyys, rasva insuliiniherkkyys ja insuliiniherkkyys ääreisverenkierrossa potilaiden myös merkittäviä muutoksia.
RYGB ja LAGB saanut hoitoa, potilaan painonpudotukseen cigarettes store olivat 5,5 kg ja 5,2kg, maksan insuliiniherkkyyttä potilailla, joilla on endogeeninen glukoosin ja lipidien hajoamisen parannuksia.
RYGB rasva voi merkittävästi parantaa insuliiniherkkyyttä ja reuna insuliiniherkkyyttä.

& ldquo; Laihdutusleikkaus voi parantaa viikon kuluessa potilaan insuliiniherkkyyttä, & rdquo; tutkijat kirjoittivat.
& Ldquo; tämä vaikutus ei riipu vähäkalorista ruokavaliota, verrattuna LAGB, RYGB vaikutus on ilmeinen.
& Rdquo;