Leuat sukeltaja vapauttamaan eritteissä

Mukaan British ”Daily Mail” 22 syyskuu 2016 ilmoitti, että äskettäin, ryhmä sukeltajat kohtaavat niin kohtaus harvinainen ja mielenkiintoinen näky Guadalupe sukeltaa kun he hiljaa havaittu valkohai vedenalainen, yhtäkkiä tämä
iso kaveri suuttui, ja näissä sukeltajat purkautuu noin nippu kellanvihreä neste.

salamannopeasti, erittäin terävät hampaat ja valtava elin, valkohai vedessä on ehdottomasti painajainen kaikki luodut, ne tuskin tarvitse tappaja luonnetta.
Mutta tämäkin on yläosassa elintarvikeketjun merenelävät, he kohtaavat omat eivät halua antaa ihmisten tietää kiusallista vedessä.
Se oli

sukeltajat sanovat hiljaa havaittu alussa valkohai vedenalainen ja ottaa kuvia, eivät tiedä syytä ei johdu flash, tämä valkohai tuli yhtäkkiä hyvin vihainen, ja myös kehostaan
karkottamista nippu kellanvihreä neste, koska sukeltajat ovat häkeissä, mutta ne voivat vain seistä edelleen kärsivät hiljaisuudessa nämä ulosteet.

Valitettavasti tämä ei täyttänyt valkohai jälkeen sukeltaja erittyminen on suoraan huipulle Suojahäkin, yrittäen purra auki häkeissä, Onneksi viime pelästyttää.
Tämän jälkeen video ladataan Internet on ollut suosikki monia käyttäjiä, ja jopa ystäviä vitsaili, oli kuin leuat voi olla kätevää, mutta sukeltajat etsivät aina sitä, joten sain vihainen.