Life on Mars simulointi tehtävänsä päätökseen kuusi tiedemiehet ” palata Maahan ”

spacewalk toteutettiin kuuden tutkijat piti lehdistötilaisuuden

Peking, 29. elokuuta mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, kuusi tutkijat viime vuonna avaamaan simuloitu Mars kokeilu asuu Havaijilla Mauna Loa.
Tämä kokeilu paikallista aikaa 28 elokuu päättyi 6 & ldquo; suljettu & rdquo; biologeja viime vuonna & ldquo; paluu & rdquo; maapallolla.

6 extravehicular

tutkijat kertoi, että kuusi tutkijat Yhdysvalloista, Saksassa ja Ranskassa, lääkärit, arkkitehdit ja lentäjät, kuluneen vuoden & ldquo; elää eristynyt elämää, vaikka liikkeellä; elinympäristö & rdquo
kulumista avaruuspukuihin.
In & ldquo; Tervetuloa takaisin Maahan & rdquo; hurraa, kuusi tutkijat elää kannat aikaisin kuin 9:00 28.
Aikana

kokeilu, testaus voi vain syödä juustojauhe, tonnikalaa ja muita säilykkeitä, on käytettävä avaruuspukuihin kun he menevät ulos, ja jopa Internet-yhteys on rajoitettu, yritä jäljitellä ympäristölle Marsissa.

osallistuu simuloidussa operaation

kuusi tutkijat lehdistötilaisuudessa, asuu & ldquo; Mars & rdquo; yhden vuoden Ranskan tutkijat Weier Suo (Cyprien Verseux) sanoi ihmisen Marsiin lähitulevaisuudessa on & ldquo; & rdquo saavutettavissa
;, & ldquo; tekniset ja psykologiset esteet voivat voittaa & rdquo;.
Toinen & ldquo; & rdquo;, Saksa Asiakkaiden naistutkijat Hai Enke (Christiane Heincke) sanoi myös, että tutkijat ovat onnistuneet löytämään vedessä kuivassa ympäristössä.

kuitenkin Hai Enke myös neuvoja, jotka elävät & ldquo; Mars & rdquo; suurin vihollinen on ikävystyminen, ihmiset täytyy oppia mukautumaan toisiaan, älä mene.

NASA (NASA) päätutkijan Ted Stebbins (Kim Binsted) sanoi, että kuuden extravehicular, jotka haluavat liittyä meressä, ja haluan syödä tuoreita hedelmiä tai asuvat matkustamossa syödä vähemmän ruokaa.

tämä simuloitu Martian elämän kokeet rahoittama NASA, Venäjän on toinen samanlainen tehtäviä jopa 520 päivää, toinen pitkäikäinen Marsissa kokeellisen tehtävän.