Löydetty reunalla galaksin tähtien aiheuttama virtaus löysä tai pimeän aineen

tähtitieteilijät nyt havaita ulomman galaksin tähtien kanssa kaksi valtavaa kuilu, niiden mielestä se voisi olla pimeän aineen tunkeutua läpi Linnunradan muodostunut, tarjoavat tärkeitä vihjeitä salaperäinen pimeää ainetta koostuu tutkijoita.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä viimeistään havainnot osoittavat tähtitieteilijät, tähdet ulkopuolella Linnunradan kanssa sironta pimeä aine voi olla salainen.
Ne UNM Clothing havaittu kaksi valtavia reikiä läpi ulkopuolella Linnunradan tähtien stream.

Tähtitieteilijät uskovat valtava luola pimeä aine koostuu kahdesta ryhmästä nopeasti läpi miljoonia vuosia galaksien syntyä, pimeä aine on näkymätöntä ainetta, se tuo yhteen galaksi taivaankappaleita.
Tutkijat arvioivat, että pimeä aine möhkäleitä volyymi on 100 miljoonaa ja 100 miljardia kertaa auringon.
Raportti toinen kirjoittaja, University of Cambridge tähtitieteilijä Vesely – 贝洛库罗夫 (Vasily Belokurov) Lääkäri sanoo löytö auttaa heitä ennustaa muodostavat pimeän aineen hiukkaset, jos läsnäolo pimeän aineen in kääpiögalakseissa kuin pienin
pienempiä ryhmiä kuten rakenne, kertoo meille ominaisuuksista pimeän aineen hiukkasten rakenteen tumma syytä määrittää useissa hyvin suuren määrän hiukkasia.
Tutkimus on ymmärrystä pimeän aineen läpimurto innovaatio.
Koska pimeä aine

tuottaa valoa, tai sähkömagneettista säteilyä, käyttämällä tavanomaista teleskooppi voi tarkkailla pimeä aine, mikä tarkoittaa, että ihmiset II-V.com luokan Cheap Cigars paljain silmin ja maanpäälliset tähtitieteellisiä pimeän aineen havaitseminen laitetta ei löydy, sen läsnäolo tai painovoiman ympärillä
muut aineet spekulatiivisia laskelmia.
Toistaiseksi tutkijat uskovat maailmankaikkeuden koostuu pimeän aineen enemmän ainesosat, vaikka näkyvän aineen osuus on vain alle 5 massa-% maailmankaikkeuden.

tutkimuksen johtaja, University of Cambridge tähtitieteilijä Dennis – Aika Er (Denis Erkal) Dr. huomautettiin, että vaikka toistaiseksi emme ymmärrä, miten muodostumista pimeää ainetta, mutta me tiedämme, ne ovat kaikkialla, he täyttivät maailmankaikkeudessa, kuten
rakennustelineet ympäröi taivaankappaleita koostuu normaalista materiasta.
Pimeä aine halo klusteri tunnetaan myös Aasiassa, se on jäänne materiaalin maailmankaikkeus, vielä ajautua tilaan.

tähtitieteilijät arvioiden mukaan kymmeniä tuhansia pieniä pimeän aineen galaksin klusteri on täynnä tai surround ympärillä koko tilan tummia täpliä.
Tutkijat analysoidaan virta tähdet ulkopuolella Linnunradan vahingossa havaittiin joitakin outo ilmiö, jäljellä materiaali on tähtien virta pienten kääpiögalakseissa ja tähtijoukkoja jotka ympäröivät Linnunrata on ollut käynnissä, mutta vuorovesi voimat galaksin on repeytynyt, jotka ulottuvat
osaksi pitkä, kapea tila.
Tällä hetkellä tutkijat käyttämällä uusinta mallintamistekniikoita havaitsemiseksi & ldquo; Palomar 5 & rdquo; kaksi tähteä pallomainen klustereita takana on kaksi purojen ryppyjä valtava aukko.