Löytyy kuun pinnalla ” ulkomaalainen base antenni ”

suurennettu kuvat osoittavat pieni piikki rakenne sijaitsee kuun pinnalla, ulkomaalainen metsästäjä Mark – Sa Waha ajatella tämä voi olla kuun pinnalla & ldquo; & rdquo;. Ulkomaalaisten antennin

Mukaan British Daily Mail raportoi, että ulkomaalainen metsästäjä väitti ovat löytäneet toisen salaperäinen esine kuun pinnalla, mistä Suomi Mark – Sawa Ha (Mark Sawalha) havaittiin & ldquo NASA kuva kuun kaapattu
; outo piikki rakenne & rd cigarettes store quo, hän sanoi, että tämä voisi olla ulkomaalainen tukikohdan kuun kattoantenniin.

Sawa Ha sanoi: & ldquo; ulkomaalaisten kerätä mineraaleja kuun pinnalla, ja rakentaminen pohjan, monet havaittiin tukemaan tätä teoriaa.
& Rdquo; vaikka hän ei nimenomaisesti sano mitä löytyi, mutta vihjasi tietotaidon ulkomaalainen NASA kuun pohja, ja eivät halua julkaista havaintoja.

Hän spekuloi, että kuun pinnalla voi johtua läsnäolo ulkomaalaisten & ldquo; Apollo & rdquo; jälkeen tehtävän, NASA ei lähettänyt miehitetty avaruusalus päästä kuuhun.
Tämä kuva otettiin NASA Lunar Orbiter, joka osoittaa pieni musta & ldquo; kynsien kaltainen rakenne & rdquo; projektio pinnan kuun.
Cigar Store

suurennettu kuva esittää antennirakenne sijaitsee & ldquo; avoin tasanne & rdquo; alla, Sawa Ha edustaa minulle, havaittiin aurinkokunnan ulkomaalaisten antenni on uusi löytö, etsin NASA kuva
erikoinen rakenne on hyvin kiinnostunut, olen vakuuttunut, että nämä havainnot ovat totta, tarvitsemme vielä paljon naapurimaiden kuun tutkimus ja analyysi, tutkia, mitä tapahtui.

Kuitenkin yksi asiantuntija sanoi, että niin sanottu & ldquo; alien antenni & rdquo; se on vain optinen harha.
Vertical neula rakenne UNM Clothing todennäköisesti jyrkkiä mäkiä projektio.