Maan naapurustossa on viisi mahdollisesti henkeä siedettävä planeetta

Tämä on viimeisin

II-V.com äskettäin löydetty Proxima Centauri b tähtitieteilijät sanoi tämä on Maan kaltainen planeetta on todennäköisesti ylläpitää elämää hengissä.

Mukaan Yhdysvaltain tilaan uutissivuston raportoi, että viime aikoina, tähtitieteilijät ovat löytäneet Maan kaltaisia ​​planeettoja Maan lähin tähtijärjestelmässä asuttava vyöhyke, tähti on Proxima Centauri, Fengyun livable planeetta he uskovat potentiaalia elämän muotoja.
Mutta se ei ole vain asuttava planeetta maata lähellä, tähän asti on ollut havaita mahdollisesti henkeä viiden naapurimaiden maanpäällisen planeettoja.

Kuitenkin äskettäin löydetty Proxima Centauri b vielä paljon kyselyn analyysin, tähtitieteilijät nyt havaita joitakin ominaisuuksia tämän planeetan: maankaltaisten kivinen Fengyun livable planeetta 4,2 valovuoden päässä Maasta, alin laatu
se on 1,3 kertaa suurempi kuin Maan, se on noin viikko Proxima Centauri välein 11,2 päivää.

Samalla tähtitieteilijät totesi myös, että naapurimaiden tähti, Proxima Centauri b sijaitsevat siedettävä alueella, mikä tarkoittaa, että planeetta ympärillä tähti turvallisen matkan käynnissä planeetan pinnalla ei liian kuuma eikä liian kylmä.
Perustuen tässä tapauksessa tähtitieteilijät sanoi Proxima Centauri b pinta voi olla sopivassa lämpötilassa, jotta läsnäolo nestemäisen veden, mikä tarkoittaa eksoplaneetta tuettu jonkinlaista elämää.
Seuraavat ovat tähtitieteilijät havaittu lähellä maan viidestä asuttavat planeettaa:

Wolf 1061c

eksoplaneetta 13,8 valovuoden päässä Maasta, sijaitsee tähdistö Ophiuchus, on luultavasti toinen vain Proxima Centauri b toiseksi eniten tähtiä
maata lähellä asuttava planeettoja.
Wolf 1061c sijaitsee punainen kääpiö Wolf 1061 siedettävä alue, se on täydellinen yksi viikko ympäri tärkeimmät tähti on noin 17,9 päivää, mikä on noin 4,3 kertaa massa maapallolla.
Wolf 1061c pidetään kivinen planeetta, mikä tarkoittaa, että se voi tukea elämää.

planeetta Gliese 832c

hieman poispäin maapallon joidenkin, mutta sillä on monia ominaisuuksia maapallon, mikä viittaa siihen, että se voisi tukea elämää hengissä.
Gliese 832c on vain 36 päivää vain 16 valovuoden päässä Maasta, sijaitsee punaisen kääpiön yli Gliese 832: n asuttava vyöhyke, joka ympäröi ensisijainen tähti viikolla.
Tähtitieteilijät planeetta nimeltä & ldquo; & rdquo;, super-Maan koska sen laatu on vähintään 5 kertaa suurempi kuin Maan, itse asiassa se on toinen planeetta löytyy ympäri tähti Gliese 832, toinen planeetta, nimeltään Ge
Lisburn 832b, on kaasu jättiläinen planeetan, se ei välttämättä tue elämää.

eksoplaneetta Gliese 667Cc

tunnetaan myös & ldquo; & rdquo;, super-Maan koska sen laatu on vähintään 3,9 kertaa suurempi kuin Maan, se II & V rengas punainen kääpiö tähti Gliese 667C aikavälillä on Maasta
osa 22 valovuoden Samsung sijaitsevien Scorpio tähtikuvio.
Gliese 6 cigarettes Sale 67Cc sijaitsevat pääasiassa tähtien asuttava ympäröivällä tähti ajaa viikossa tarvitsee noin 28 päivää.

Tel Bicester -1d

eksoplaneetta ympärillä Super jäinen kääpiö Tel Bicester -1 aikavälillä noin 40 valovuoden päässä Maasta, sijaitsee tähdistö Aquarius puolestaan ​​sijaitsee Tel Bicester -1 d
tähti siedettävä vyöhyke olento.
02 toukokuu 2016, tähtitieteilijät ilmoitti löytö Tel Bicester -1 järjestelmä, planeettojen järjestelmän läsnäollessa kolmen Maan kaltaisia ​​planeettoja kääpiö tähteä.

eksoplaneetta Gliese 163c

mahdollisesti henkeä siedettävä, 49 valovuoden päässä Maasta, sijaitsee tähdistössä Dorado, Gliese 163C on noin seitsemän kertaa massa Maan, sitä kutsutaan & ldquo; Supermaapallo & rdquo;
.
Se sijaitsee tähti Gliese 163: n asuttava ympäröivällä tähti ajaa viikossa tarvitaan 26 päivää, se on yksi planeetat, jotka ympäröivät tähdet kulkevat.