Mars Society Mars 160 testi kokemus asuu Utah desert

päätavoitteena ei ole tutkia Mars 160 ihmisen tapauksissa eristettiin jälkeen, tavoitteenamme on tietää, missä voimme saada suurimpia tieteellisiä lähtö alalla tieteellistä tutkimusta ja alan toimintaa.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, 24. syyskuuta yhdistys käynnisti Mars 160 Mars Polar desert kaksi analogista mallintaa niiden kunnianhimoinen suunnitelma.
Ohjelma on jaettu kahteen vaiheeseen, me tutkimme seitsemän jäsentä varsinaiseen tehtävään selviytymisestä Marsin pinnalla, sekä tieteellistä tutkimustyötä.
Crew Annalea Beattie kirjataan koko operaation.
Ennen kesän 2017 niille Devonissa Flashline Mars Vuotso Station, ne Utahin autiomaassa Mars Desert Research Station suorittaa ajaksi 80 työpäivää.
Seuraavassa on hänen takaisin ensimmäisen kertomuksen.

Nyt täällä on 22. syyskuuta, olin Utahissa Mars Society Mars Desert Research Station (MDRS) asunnosta.

Tämä on ensimmäinen yön täällä.
Olen vain yrittää antaa perheelle puhelun Marsista Tasmania viestintä on viive, äitini ei vastannut puhelimeen, ei ole ihme.
Tämä on ensimmäinen vaihe meidän 160 kaksivaiheisen Mars, luultavasti jo tietää, että meillä on toinen vaihe etsintä Kanadassa Flashline Mars Vuotso Station ensi vuonna kesänä.
Vaikka on olemassa kaksi vaihetta välillä aukko, mutta sillä ei ole väliä, Mars 160 on vertaileva tutkimus.
Alakerrassa, tiimimme jäsenet kerääntyivät ennen nukkumaanmenoa pöydässä juomassa teetä.
Kuulen tämän äänen niiden keskustelua.
Australian geologi Jon Clarke puhumme on MDRS, ainoa tapa tutkia olosuhteiden kaksi analogioiden ihmistä hengissä Marsissa.
Tämä auttaa meitä edelleen ymmärtää tilannetta Marsissa.

kutsutaan vastaavasti viittaa samanlainen asia sijasta jotain muuta.
Vuonna planeettatutkimus, planeetta, käyttäkäämme vertausta muiden planeettojen (Mars tässä suunnitelmassa) vastaavan toiminnon ymmärtää paremmin niitä, tai seuraaviin tehtäviin tällä planeetalla valmis.
Analogiset tutkimukset ovat yleensä alalla, ja numeerinen simulointi (yleensä käyttämällä matemaattisia tai tietokoneen malleissa) tai joitakin eroja perustuu laboratoriotutkimuksissa.
Todellakin, teemme simuloitu Avaruusympäristö huolimatta tilaa olosuhteet (kuten painovoima Marsissa) ei voida kopioida.

Etelä-Utahissa autiomaassa, jäsenemme hävitetään maailmasta, rajoittuu pieneen tilaan päin äärimmäisissä olosuhteissa.
Me luottaa kuivattu astronautti ruokaa hengissä.
Jos ei hätätilanteessa, laitamme ennen ylimääräistä tilaa puku voi poistua lab vaiheessa, vaikka emme muuten rikkoo sääntöjä tehtävän.
Mars kuitenkin päätavoitteena ei ole tutkia 160 ihmisen tapauksissa eristettiin jälkeen, tavoitteenamme on tietää, missä voimme saada suurimpia tieteellisiä lähtö alalla tieteellistä tutkimusta ja alan toimintaa.
Avain missiomme että tutkimuksemme geologian ja biologian kehittämiseen liittyvien ymmärrystämme ulkoavaruudesta ympäristössä (kuten Mars) analogise