Masennus: Yhteinen mutta ei yksinkertaista

Masennus on mielialahäiriö sairaus, joka kerran otti Leslie, San Mao, Jia Hong Sheng, ja monet muut tunnetut lukuja elämään.
Mutta itse asiassa, useimmat ihmiset tietävät juuri mitään masennuksesta.

10 vuotta sitten, Peking oli tehnyt potilasryhmille masennusta on epidemiologinen tilastojen se totesi, että jokainen 100, siellä on 6-7 potilaille, joilla on masennus.
Ja niiden joukossa, noin neljäsosa potilaista valitsee itsemurhan.

tänään, 10 vuotta myöhemmin, ryhmä Depressiopotilaita eivät kutistu.
Mukaan Maailman terveysjärjestön tilastojen esiintyvyys maailmanlaajuisesti masennus jopa 11%.
Eli kaikki ympärillämme, masennus silti kaikkialla.

äkillinen masennus, ehkä ongelma geeni

Peking Anding Hospital, Li Xiaohong, apulaisylilääkäri lääkäri avohoidossa Don Huan (salanimi), oli alun perin akateeminen tuloksen Beijing tyttö.
Hänen vanhempansa ovat kunnolliset työpaikat ja huomattavia tuloja, ja vanhemmat Huan Tang myös rakkaus Kanadan, joka antoi paljon ihmisiä kateudesta.
Voiko tällainen perhe harmonia, elämä rikas tyttö, ei ole mitään syytä aloittaa suorituskykyä, unettomuus, masentunut koko päivän, makaa kotona huoneessa, älä lue eivät opi, vaikka yleensä kiinnostuneita jutustelu mennyt.
Huolestuneet joka päivä kuten perheesi on hyvin ahdistunut, masentunut ja joskus dekadentti nähdä äitinsä voinut auttaa, mutta näyttää muutamia nalkuttava, sanoi tukisi muutaman suu, se ei ole enää enempää.
Kun

tunnustuksia, Li Xiaohong kuuntelemaan lapsia ennen lapsen isä kuvata optimistinen, kirkas, ks on surullinen ilme, nopeus hidas melankoliaa tyttö.
Sen jälkeen yksityiskohtainen käsitys, Li Xiaohong kertoi isä lapsensa, tyttö oli sairas, masennus.
Ne tytöt unettomuus, masentunut, teho on alhainen, hauskaa suorituskyvyn laskuun on ominaista tyypillinen masennusoireita potilaista.

& ldquo; emme todellakaan löytäneet hänen masennus syistä.
& Rdquo; vaikka kuulemista, lapsen isä on jo tehnyt henkinen valmistautuminen tytär sairas, mutta kun lääkäri antaa johtopäätös, hän oli hyvin hämmästynyt.

Mutta tämä vaikeus, suhteen Li Xiaohong, voitu ennakoida tapa.
Koska, & ldquo; ei niitä kaikkia, jotka kärsivät masennuksesta tarvitsevat masennuksen syy, syyt masennus ovat hyvin monimutkaisia, se on seurausta geenien ja ympäristön, sosiaalisen vuorovaikutuksen.
& Rdquo;

2003 World Journal of tieteellinen viranomainen ”tiede” kertoi, että elin 5-HTT (vastuullisesti kuljettajan 5-HT: proteiini, 5-HT on tärkeä kemiallinen mukana mielialan asetus) geenit on kolmenlaisia,
näiden erilaisten liittyvien geenien stressaavaa tapahtumat voivat johtaa esiintyminen masennus, sitä enemmän altis masennukseen, jos yksilön genotyypin lyhyt / lyhyt alleeli (s / s), kärsi enemmän stressiä tapahtumia.
Masennuslääkkeet lisäämällä potilaan taso 5-HT parantaa mielialaa, poistaa masennusta, olla terapeuttinen merkitys.

& ldquo; Eli paljon masennusta itse harjoittaa helposti johtaa masennukseen herkkä geenejä.
Jos nämä potilaat sitten kohtaavat useita kielteisiä elämän tapahtumia, kuten avioero, leskeys, työttömyys, romantiikkaa jne, se on helppo sairaus.
& Rdquo; Li Xiaohong kertoi, että jotkut ihmiset katsomaan elämää hyvin onnellinen, ei kärsinyt negatiivisia elämän tapahtumia voi myös olla sairaus, joka voi olla biologinen ongelmia, potilas kemikaaleja parantaa tasoa tunteita vähenee masennuslääkkeitä
voidaan palauttaa, Don Huan on yksi tällainen potilas.
Kuitenkin Li Xiaohong sanoi myös, että vaikka kuljettaa herkkä geenejä masennus, se ei välttämättä ole sairaus, joka yleensä edellyttävät negatiivinen elämän tapahtumia sulake.
Jos henkilö ei tee näitä herkkä geenejä, ovat peräti negatiivinen elämän tapahtumia, ei voi olla sairas.

surua ja voi johtaa masennukseen

monia masentuneilla potilailla esiintyi negatiivisia elämän tapahtumia aiheuttaa suora stimulaatio.

yli 50-vuotias Wang täti toi sairaalan poika.
Aiemmissa käyntiä kolmen kuukauden kuninkaan tädin aviomies Li Min (salanimi) hirttäytyi kylpyhuoneessa.
Koska hänen vaimonsa kuoli, kuninkaan täti alkoi masentunut, huono nukkua ja usein herätä aikaisin, välinpitämätön päivä, alun perin iloinen, child näppärä nainen vähitellen ei vaivaa lapsenlapset, lapset eivät voi tehdä kotitöitä.
Täydentävät nainen ruokahaluttomuus, mieliala tunne pahempi, sängyssä koko päivän, elämä voi koskaan löytää syytä olla tyytyväisiä, myös hänen näkökentässä taivaan sinisestä harmaaseen.
Koska ei ole rakkautta, vanha nainen ja hänen vaimonsa useita kertoja mennä kanssa.
Voidaan lähettää sairaalaan tutkittavaksi, lääkäri sanoi kuninkaan täti löytynyt mitään kliinisesti kärsi suuria sairaus, joten se ei voi selittää lopulta on, mikä aiheuttaa nämä oireet kuningas täti.
Tällä hetkellä kuninkaan tädin poika yhtäkkiä heräsi, hänen isänsä kuoli muutama vuosi sitten, tämä on ollut onneton tila.
Lopulta hän tietoisuus, äiti ja isä voi olla ilmaantuvuuden henkistä tai psykologista sairauksia.
Hoito, lääkäri tietää, että kuninkaan täti ja hänen vaimonsa ovat olleet naimisissa toisiinsa, kun hänen vaimonsa kuoli äkillisesti, hän on ollut hyvin itsesyytöstä, aina pidetään vaimonsa kärsi masennuksesta tuona aikana, jos he voivat löytää, hänen vaimonsa
luultavasti ei olisi jäljellä.

& ldquo; itse asiassa, kärsi kuoleman jälkeen heidän rakkaansa, melkein jokainen kokee surua reaktion aikana, mikä on normaali fysiologinen ilmiö.
Mutta jos tämä surullinen kestää yli kaksi kuukautta ja elpymisen merkkejä, meidän on harkittava, että se on kehittynyt fysiologinen ilmiö tulee patologinen ilmiö, tällä kertaa tarvitse käsitellä lääketieteen ammattilaisia.
& Rdquo; Li Xiaohong käyttöönotto, surullinen patologinen tila, jos ei hoideta ajoissa, potilaan taso toiminto asteittain heikennetään ja saavuttaa vakavampi sairaalloinen, jopa itsemurhaan ei ole paluuta, niin menetys yhteiskunnalle, perhe on sietämätön taakka
.
Wang täti lopulta sai hoitoa.
Kolme kuukautta myöhemmin, kuningas täti kertoi lääkäri, ja lopulta tajusi, että hän oli sairas, koska nyt nähdä sinistä taivasta kääntyi takaisin.
Lisäksi kuninkaan täti voimaa ja energiaa vähitellen palautuu, valmis menemään ulos päivittäin, nauru tuli takaisin hänen elämäänsä.
Näki äitinsä vähitellen takaisin, kuninkaan täti pojan sekoitettiin, ilo on äidin kunto parani, huoli on, että äiti on lääkitys masennuksen hoitoon muodostunut riippuvuus.

Tässä suhteessa Li Xiaohong sanoi, että tämä on oikeastaan ​​väärinkäsitys, nykyinen lääkitys masennukseen niiden turvallisuus on vahvistettu, ei ole riippuvuutta masennuslääkkeiden, mutta koska pitkäaikainen käyttö, altis äkillisen lopettamisen vieroitusoireiden, potilaat
milloin peruuttaminen ei tarvitse tieteellinen hallinta, esimerkiksi ohjauksessa lääkäri regressiivinen peruuttamista ja vastaavat.

nuoria olemaan varuillaan & ldquo; kaksisuuntainen masennus & rdquo;

esiintyi kliinisissä sekä vanhemmille nuorten masennuksen hoito ja suojelu prosessi, saatat kohdata tällainen tilanne, se olisi ollut vastahakoinen lasten lääkityksen jälkeen jonkin aikaa,
kuten kasvojenkohotus yleensä, työ ja elämä ovat innoissaan.
Jolloin potilas luulee olevansa terve, masennuslääkkeitä eivät syö, ja jos kaikki hänen äänensä, että energinen kuin mielikuvitus.

Tässä suhteessa Li Xiaohong muistuttaa vanhempien huomion, niin lapsi voi ei voida parantaa, mutta potilaan tilan toiseen suuntaan masennuksen & ndash; & ndash; mania.
Li Xiaohong tunnustukset oli kahdeksan vuoden MD potilaiden Li Yang (salanimi), jonka havaittiin kärsivän masennuksesta yliopistotasolla.
Li Yang vaati alkuperäisen sairauden hoitoon, taudin valvonta oli melko hyvä, pysyä Pekingissä valmistumisen jälkeen, sairaalan lääkäreille.
Ensimmäisenä vuonna valmistumisen jälkeen, Li Yang kiinni lääkitys, mutta myös löytää tyttöystävä.
Mutta hitaasti hän alkoi lapset ottaa sitä kevyesti, että hän ei ollut sairas, ei lääkitystä.
Jonkin ajan kuluttua, kollegani ovat havainneet, että Li Yang tulee kohtuuton, tungetteleva, konflikteja esiintyy usein ja kollegat, hän alkoi vähitellen vieraannuttaa häntä.
Ajan Li Yang ajatella me kaikki hänelle velkaa, hän ilmeisesti erittäin hyvä, mutta vieraantui jokainen, jota hän ei ole tyytyväinen, yksi toisensa jälkeen valmistaa epämiellyttäviä tapahtumia.
Koska suhde potilaaseen toistetaan myös konflikteja syntynyt, sairaalan järjestämän Li Yang meni reunaan osaston lääkintäasemia, sitten myöhemmin, koska sen uusiutuva sairaus, tyttöystävä hajotti hänen.

& ldquo; itse asiassa, Li Yang, tyypillinen esimerkki on siirtyminen maaninen masennus & lsquo; kaksisuuntainen masennus & rsquo; potilasta.
Jos tiede on aina vaatinut aktiivista hoitoa, hän olisi hyvin todennäköisesti loistavan uran saavutuksia, mutta valitettavasti, koska se uusiutuva sairaus ei yhteistyötä hoitoa, hävisi lopulta työkyvyn, elämä on myös huolehtia iäkkäistä vanhemmista.
& Rdquo; Li Xiaohong kertoi pahoillani, hoito kaksisuuntainen masennus on paljon monimutkaisempi kuin masennuksen, masennuksen ja varhainen oireet ovat samankaltaisia, vaikea tunnistaa, tarvitaan pitkäaikaista seurantaa havainto, ajoissa säätö hoitoon.
Riippumatta masennuksen, potilaat tarvitsevat aktiivisesti yhteistyötä luottamusta.
Lisäksi masennuksen hoidossa on pitkä hidas prosessi, joka vaatii potilaan ja lääkärin yhdessä voitettava monia vaikeuksia, jotta ennakoi kynnyksellä.
Ja ennakoi hoidossa monien potilaiden masennusta kynnyksellä, vaan myös koko henkinen, psyykkinen sairaus alueet lääkärit toimivat yhdessä.
Jotta nykyinen tilanne teollisuuden, Li Xiaohong ole optimistinen.
Hänen ympärillään, koska huonot työolot, kuten matala palkka, työn intensiteetti, lyöty, kärsi lääketieteen vaivaa vaihtaa lääkäreitä ja muutkin tekijät, mutta näillä potilailla on valtava joukko kotimaisia ​​ryhmiä.
Siten Li Xiaohong halu, maa voi harjoitella enemmän näitä asiantuntijoita, paremmin suojella oikeuksia ja etuja tällaisten lääkäreiden politiikan sääntelyn kannalta, ja lisätä terveydenhuoltojärjestelmän kyky hoitaa, kuten käyttöönotto sosiaalisen psykiatrisen sairaalan
vapaaehtoiset.