Matkapuhelimen säteily vaikuttaa ihmiskehoon

Cigar Store matkapuhelimen säteilyn vaikutuksista ihmiskehoon II & V mikä on?
Puhelin on jo välttämätön elämässä elektronisten tuotteiden, mutta jotkut ulkomaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että matkapuhelimen sähkömagneettisen säteilyn on tietty vaikutus siittiöiden, se voi vähentää siittiöiden laatua.

Tämä tutkimus osoittaa, että vaikka mekanismi vahinkoa ei voi todistaa, mutta siittiöt altistetaan matkapuhelin ympäristössä on huomattava osuus lasku siittiöiden liikkuvuudessa tai elinkelpoisuutta taantuma.

British ”Daily Mail” raportoi, että tutkimusryhmä yliopiston Newcastlen Australiassa viime 27 re liittyvien tutkimuksessa todettiin, joista 21 Cigars brand tutkimukset osoittavat sähkömagneettisen aallon ja vaurioitunut sperma on jotain merkitystä.

Tutkijat uskovat, että todisteet on epävarmuutta saattaa osoittaa, että miesten pitäisi laittaa puhelinta housut taskussa.

Tutkimuksessa todettiin, että aiemmin, useimmat tutkimukset osoittavat, että sähkömagneettinen säteily voi todellakin vahingoittaa miehen sukusoluja, voi vähentää siittiöiden liikkuvuutta ja elinkelpoisuutta, ja se voi olla DNA-vaurioita.

tutkimus totesi lisäksi, että, jotka perustuvat aiempiin kokeisiin kerätty siemenneste näytteitä, siittiöiden altistuessaan matkapuhelin ympäristöön, 8%: lla oli aktiivisuus vähenee 9% kannattavuuden vaimennus.

Vaikka tutkijat eivät voi selittää, miten sähkömagneettisia aaltoja vahingoittaa kehon, mutta Maailman terveysjärjestön vuonna 2011, on listattu mahdollisuutta matkapuhelimen sähkömagneettisen karsinogeeni.
Berkeley School of Public Health University of California tutkija

Joel Moskowitz, sanoi uusi tutkimus on ymmärtää vaaroista matkapuhelimen sähkömagneettisen tärkeä askel.
Tutkimus paljastaa selvästi & ldquo; miesten pitäisi olla hänen matkapuhelin ja niin lähellä Tintin & rdquo;.