Meriekologian tutkimus vedenalainen digitaalisen ohjelmistomuutoksista

Kun ihmiset eivät enää rajoitettu pelkkiin analyysiin ihmisen ja selata kuvia, tietoa tuotanto tulee enemmän suuria.

Bluetooth näyttää tulevan jonnekin kuvassa, ja toinen paikka näyttää vaaleanpunainen ja violetti bush kaltaiset itiöitä.
Jopa harjaantumaton silmä näkee jokaisen palan Bacillus ovat erillisiä, ja ovat koralleja.
Myöhemmin Manuel Gonz & aacute; lez-Rivero viittasi kolmannen klusterin.
Nämä sipulimainen kaveri näyttää koralli, mutta sen sileä harmaa pinta näyttää hieman erilainen korallin.
& Ldquo; sen rakenne ja väri näyttää, et ehkä näe korallin.
& Rdquo; hän sanoi, & ldquo; on todennäköisesti lähellä kiviä kalkkilevää.
& Rdquo;

tämä kuva on XL Catherine Seaview Survey projekti hankki Zhang Gaoqing panoraama, tieteellisestä ohjelmasta vuonna 2012, pyritään keräämään maailman koralliriutoista.
Rich lez-Rivero, kuten Catherine joukkue käyttää miljoonia vedenalainen valokuvasarjaan koralli, koralliriuttoja, jotta ymmärrettäisiin, miten liikakalastus, saastuminen, ilmaston lämpeneminen ja merien happamoituminen vaste, mukaan lukien luonnonsuojelijat Gonz & aacute
aste, terveys, rakenne ja luonnon monimuotoisuuteen.
Jos läpi ihmisen

käsin, se vie vuosikymmeniä loppuun selata näitä kuvia, jopa Gonz & aacute; lez-Rivero ammattilainen näkökulmasta samoin.
Mutta Catherine joukkue käyttää neuroverkon kaava: tietokone nähdä kuvia koralliriutat syvyys oppimisen järjestelmää luokitusta.
Hanke, jonka University of California, Berkeley tietotekniikan tutkijoita johtama Oscar Beijbom, ohjelmisto voi nopeasti selata valtava kuvagalleria Katrin joukkue muutaman kuukauden, on tällä hetkellä noin 1 miljoona kuvaa.

Tämä ohjelmisto toimii vain koralliriutta Tutkijat käyttivät tietotekniikan ja ohjelmistojen kehittäminen nopeuttaa maailmanlaajuinen analyysi tapaus vedenalainen koralliriutta kuva.
Anturit näistä välineistä ja laadukkaan kuvankäsittelyn ja kerätä biologiset tiedot liittyvät standardit, avaa puoliautomaattinen tietojen keruu ja seuranta uuden aikakauden, anna luonnonsuojelijat vapautuminen, jotta he eivät tarvitse viettää liian paljon aikaa käsittelee tietoja
on käyttää enemmän aikaa tutkimukseen.

& ldquo; Tämä on iso askel eteenpäin.
& Rdquo; Maryland Yhdysvaltojen National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) Coral Reef Monitoring projektipäällikkö Mark Eakin, sanoi & ldquo; Kun ihmiset eivät enää rajoita pelkkiin analyysiin ihmisen ja selata kuvia, tietoa tuotanto tulee enemmän suuria.
& Rdquo;

meritiedon

Coral tutkijat isoon data maailma, aika on hieman myöhässä.
Jo pitkään, rajoitettu sukellus räpylät ja hapen tilavuus rajoitukset, meribiologeja kilpa laajentaa meren lämpötiloja ja merien happamoituminen vaikutuksia pitkän aikavälin tallennus ja ymmärrystä.
Kun 2015 & ndash; 2016 maailmanlaajuinen koralli trooppisen Tyynenmeren El Nino lämpeneminen sattui haalistunut pahentaa pelkoja tutkijoita.

Gonz & aacute; lez-Rivero tavoitteena on kattaa niin paljon riutan alueen ymmärtää eri koralliriutat ja kuinka vastata näihin paineisiin.
Tietokone voi koskaan korvata ihmissilmä, ne eivät voi korvata yksityiskohtaisia ​​vedenalainen havaintoja ja laboratoriotutkimukset, mutta ne voivat nopeuttaa perus havainto, hän sanoi.
& Ldquo; Yritämme löytää tasapaino, jotta voimme saada riittävästi tietoa ymmärtää koralliriutat, kun taas nopeammin ja halvemmin tehdä se.
& Rdquo;

tutkimus laatu ei voida sulkea: Mukaan Beijbom julkaisemattomat tutkimus-, analyysi- syvyys oppiminen järjestelmää korallin kuva voi olla sopusoinnussa ihmissilmä 81%: ssa tapauksista.
Vaikka otettaisiin huomioon aste yhtenäisyyden välillä asiantuntijat myös vain 84%, tarkkuus on varsin korkea.

Beijbom suunnitellut lähikuukausina tahansa henkilö niiden verkkosivuilla koralli netto (CoralNet) lähettää kuvia avata yhtälö, koralli verkko on käyttänyt tietokoneavusteinen järjestelmä automatisoidun kuva-analyysiin.
Koska NOAA rahoitus, palvelu on ilmainen, 420 käyttäjät eri virastojen, kuten NOAA, kuten on ladattu sivustoon lähes 269000 valokuvia.
Parhaat tulokset näyttävät tulevan puoliautomaattista ohjelma, jossa tietokone on helppo analyysia, ja joissakin tapauksissa se on muistutus epävarmuutta ihmisen asiantuntija, Beijbom sanoi.

monin tavoin, Gonz & aacute; lez-Rivero sanoi, että meritieteet kuroo maa tiedehankkeita, liittyvä tutkimus on kehittänyt erilaisia ​​työkaluja kerätä ja käsitellä runsaasti tietoa satelliittien ja lentokoneiden.
Nämä laitteistot ja ohjelmistot sekä ei voi suoraan käyttää meren analyysiin, koska meressä nielevät kevyt, joten matalassa vedessä koralliriutta tutkimusta vain ylhäältäpäin, toiset ovat vaikea analysoida.

mikä koralli tutkijat ovat alkaneet muuttua työkaluja.
Esimerkiksi Michigan State University Cigars brand, fysiologi David Kramer ja Atsuko Kanazawa on muuttanut alkuperäisen käsin anturi käytetään maatalouden tutkimusta.
Kun käytetään maalla, nämä anturit pystyvät mittaamaan fluoresenssin tietoja, kuten kasvien, maaperän hiilen pitoisuus ja ilman lämpötilan ja kosteuden.
18 maassa noin 300 anturit käytössä, aina kun tutkijat tai virkamiehet lukea tietoja, tietojen ladataan keskusprosessoriin analysoitaviksi.

muutettu järjestelmä on nimeltään CoralspeQ, se voi törmätä eri valaistus ja koralliriutat, ja tallentaa signaalin spektri on paluu ultravioletista infrapunasäteilyn aallonpituusalueella 256 erilaista.
Näitä tietoja voidaan käyttää mittaamaan fotosynteesiaktiivisuus koralliriutat, esimerkiksi, mittaamalla klorofylli fluoresenssin symbioottinen levä, nämä levät tuottavat happea ja ravinteita niiden isäntä korallia.
Tietää, kuinka monta tapahtumia fotosynteesin tapahtuu, jossa voi auttaa tutkijoita ymmärtämään esiintyminen paine järjestelmän, Kramer sanoi.

Laite hyödyntää kaupallisesti saatavilla antureita, ja käyttänyt 3D tulostin.
Kramer ja Kanazawa toivo voi tehdä hinnan vedenalaiset laitteet alensi alas nykyisestä $ 500, jolloin on mahdollista päästä käsissä jokaisen tiedemies.
& Ldquo; Meidän täytyy pystyä suorittamaan laadukas tunnistus joukkue.
& Rdquo; Kramer sanoi.

tietokoneavusteinen version

meren microbiologist Arjun Chennu kehitetty vedenalainen kuvantamisjärjestelmä, joka voi kerätä yksityiskohtaisemmat tiedot laajemman säteilyä.
Coral ekologi voi sitten tulkita näitä kuvia, tieto syötetään perustuvan kaavan neuroverkko avoimen lähdekoodin koneoppimisen ohjelmistoja, ohjelmisto on samanlainen Beijbom kehittänyt ohjelmiston.
Hyperspectral laitteen tarkoittaa, että se voi saada enemmän tietoa kuin ihmissilmä, Max Planck Society Institute of Marine mikrobien Chennu sanoi.
Tämä helpottaa erottaa standardin kuva näyttää korallin.
& Ldquo; Esimerkiksi me usein käyttämään & lsquo; muut koralli & rsquo; laji luokitellaan enemmän normaaliin luokista, mukaan lukien syvä, levät ja merilevää ja vastaavat.
& Rdquo; hän sanoi.

toiset kautta kaksiulotteiset kuvat ja kolmiulotteinen malli yhtenevät, muutos liiketoiminnan ohjelmisto on käytetty piirtää kuvia ja maantieteellinen analyysi murskavoiton.
Mano Havaijin yliopiston Institute of Marine Biology tohtorikoulutettava John Burns oli käyttänyt järjestelmää kutsutaan Agisoft PhotoScan, ohjelmisto Professional-versio on $ 549.
Vapaa ohjelmisto on myös saatavilla, mutta tarkkuus ei riitä, Burns sanoi.

kun malli käyttää parempaa laatua kamera, saat erotuskyvyn 1 mm, se voi tehdä tai tietokonetta käytetään erottamaan lajeja ja koralliriutat kattavat määrä lasketaan.
Mutta koska ne ovat kolmiulotteisia, sitä voidaan myös käyttää seuraamaan rakennemuutoksia lämpötilan lukemiin korallien valkaisu ja Ocean koralli vaurioita (uudenlaista ekologista tietoa), kun.

varten Burns, viehätys tämän menetelmän on sen yksinkertaisuus: tietoja voidaan kerätä nopeasti ja ei vaadi paljon koulutusta.
& Ldquo; Tämän menetelmän avulla voit käyttää satoja tuhansia yhden kameran linssin kuvan, voit olla saumattu yhteen.
& Rdquo; hän sanoi.

standardi varastointi

tarkkuus tekniikka ei ole ainoa ratkaisu, Wildlife Conservation Society New Yorkissa meren ekologi Emily Darling sanoi.
Siksi eri tutkimustyöhön tietojen keräämiseen kasvava joukko koralliriutat, UNM Clothing kerätä standardoitua tietokokonaisuutta ja tallennetaan arkistoon voidaan hankkia koko akateemisen tulee erittäin tärkeää II-V.com.

Esimerkiksi kerätäkseen uusi globaali korallin valkaisu tapahtuma järjestelmällinen tietojen, Darling ja hänen kollegansa ajatellut hyvin yksinkertainen tekniikka & ndash; & ndash; Excel, tutkijat ympäri maailmaa voivat käyttää sitä rekisteröidä erilaisia ​​tietoja asemasta koralliriuttoja.
On yksi arvo, kun tutkijat maissa, ne voivat nopeasti syöttää ja analysoida tietoja, Darling on nyt oppinut yli 61000 koralliriuttojen elinympäristön yhtenäinen tulokset 13 maasta.
Joista noin 58% korallin valkaisu tapahtuu ilmiö.

lopullinen, Darling sanoi koralli luonnonsuojelijat täytyy lähentyä kerätyt tiedot maailmanlaajuisesti olevan keskusrekisterin kautta.
& Ldquo; Meidän täytyy pystyä saada paikallisia tietoja, he voivat kertoa tarinan, ihmiset voivat mennä sinne selvittää säilyttäminen toimia työssä.
& Rdquo; hän sanoi, & ldquo; meidän täytyy pystyä vastaamaan näihin kysymyksiin nopeammin.
& Rdquo;