Metformiini voi auttaa autististen lasten laihtua

Uusi tutkimus osoittaa, että suuri määrä tietoa metformiinia hoitoon tyypin 2 diabetes, voi auttaa ottamaan Psykoosilääkityksen autismin kirjoon (ASD) ylipainoisille lapsille ja nuorille säilyttää tai vähentää painoindeksi (BMI
).

psykologian professori Ohio State University, sanoi Michael Aman, autismin kirjoon (ASD) Lapset ovat hyvin erityinen ryhmä, elämä edessään monia ainutlaatuisia haasteita.
Kuten voidaan nähdä määritelmää, niitä on vaikea kommunikoida muiden kanssa, ja yleensä korkeampi kuin muut potilasryhmät ovat alttiimpia ruoansulatuskanavan epämukavuus.
Multi-keskus kliinisten tutkimusten tulokset

16 viikkoa osoitti myös erinomaista siedettävyyttä metformiinin, verrattuna lumelääkkeeseen voidaan vähentää merkittävästi BMI.
Tutkimus julkaistiin Journal of American Medical Psychiatry.
Tutki päätutkija

Dutch kuntoutuskeskuksille autististen lasten asiantuntija tohtori Evdokia Anagnostou sanoi, että oli tärkeää, että löysimme uuden tavan mahdollisimman pian auttaa niitä lapsia ottaen psykoosilääkkeet.

Kliiniset tutkimukset ovat kaksoissokko-, satunnaistetussa, kontrolloidussa 60 tapausta lasten ASD tutkimusta saadakseen edellä mainitun päätelmän.
Tämä johtuu siitä, että 60 lasta ovat tulossa lihavia ajankohtana ottaen psykoosilääke hyväksynyt FDA, tämän luokan lääkkeitä voidaan merkittävästi lisääntynyt kehon paino ja painoindeksi, mutta myös lisääntynyt riski sairastua diabetekseen.
Tutkijat tutkivat vaikutusta metformiinin offset psykoosilääkkeet aiheuttavat painonnousua.

Anagnostou sanoi, että käyttö psykoosilääkkeiden hillitä ASD liittyviä ärtyneisyys innoissaan tunteet ovat todennäköisesti kestää kauan, joten meidän täytyy antaa koti lapsille pitkän aikavälin tehokas tapa auttaa lapsia.
Huomasimme, että maha sivuvaikutuksia metformiinin pidempi kuin lumeryhmässä johtaja ilmestyi tutkimuksessa, mutta useimmat lapset silti metformiinia hoitoon sitoutumiseen.
On tärkeää muuttaa metformiini ei aiheuta käyttäytymistä, kuten ärtyneisyys.

ASD on yleinen kehityshäiriö Lapsi aikana kysymyksiä viime vuosikymmeninä osoittavat suuntaus merkittävää kasvua.
Ja näyttö tiedot lasten ja nuorten ASD suhteellisesti alttiimpia brand Cigars nyt ylipainoisia ongelma.

tutkijat totesivat, cigarettes store Tutkimuksen tulokset ovat lupaavia kannalta painonhallinnassa, on vain vähän tutkimusta tutkia, miten käsitellä tai estää painon kanssa ASD lasten ja nuorten ylipaino ongelma.
Lisäksi ASD liittyviä kysymyksiä Cigar Storehouse ruokavalintoihin myös lisää haasteita painonhallintaan.