Miau tähti ihmiset tuhansia vuosia sitten lähes häikäilemätön Wang Star

monissa maissa, mukaan legenda ovat kissat ja koirat ovat luonnollisia vihollisia kohtaavat usein tappavat toisiaan.

Miksi kissat ja koirat eivät elää rauhassa?

vastata tähän kysymykseen löydämme ”PNAS” paperi.

ekologi yliopistossa Göteborgissa Daniele Silvestro ja University of Sao Paulo, Brasilia, ja University of Lausanne, Sveitsi, tutkijaryhmä yhdessä kun tutkimus havaitsi, että kun kissan ja koiran saalistajat, oli miljoonia vuosia sitten Pohjois-Amerikan mantereella
laittaa & ldquo; kissoille ja koirille & rdquo; kilpailu saalista, ja lopulta kissan metsästys- vahvempi taitoja ja saavat yliotteen.

tutkijat analysoi yli 2000 Pohjois-Amerikan ryhmä koiran fossiileja löytyy, jolloin sukupuuttoon esihistoriallinen pohjoisamerikkalaiset canids ei voi olla pääasiallinen syy ilmastonmuutokseen, mutta tulos lajien kilpailu.

Pohjois-Amerikan peto saalis rajallisten resurssien takia, se on häikäilemättä Cheap Savukkeet Outlet hengissä kilpailua.
Feline koirien aiheuttaa suurta arvostusta kone, mutta ei pysty koiran uhka kissoille, koska verrattuna sukupuuttoon koiraeläinten, kissat ovat tehokkaampia metsästys mestari.

Ja koska kissat kymmeniä miljoonia vuosia sitten, muuttoliike Aasiasta Pohjois-Amerikkaan, Pohjois-Amerikan canids joukkohäviämisen natiivin hävisi kilpailun toistaiseksi loput kahdeksan kotoperäisiä lajeja.

kuitenkin riittävät ihmisen kesyttäminen ja ruokaa, ja nyt koti koirat ja kissat eivät tarvitse täytyy taistella selviytymisen, on täysin brand Cigars koulun harmonia kohtaus.

cigarettes store