Millainen kokemus on kuolema? Useimmat ihmiset kokevat todelliset unet

除了出生之外,我们每个人一生中另外一件注定会发生的事情就是死亡。可是,死亡究竟是什么感觉?
Lukuun ottamatta syntymää, toinen asia, jonka jokainen meistä tekee koko elämässämme, on kuolema. Mikä on kuitenkin kuoleman tunne?

Syntymisen lisäksi toinen asia, joka on tarkoitettu jokaiselle meistä elämässämme, on kuolema. Mutta mikä on kuoleman tunne? asia, joka on tarkoitus tapahtua, on kuolema …. planeettamme noin 7000 ihmistä kuolee joka tunti. Mutta vaikka kuolema on kohtalo, että jokainen meistä voi paeta, tiedetään vähän itse kuolema. Mikä on kuolema? Mitä tapahtuu meidän tietoisuus ja kehon kun kuolemme? ehkä arvaa kuoleman prosessi on erittäin kivulias, mutta tilanne voi olla kyse.

Mitä tapahtuu, kun ihmiskeho on kuollut?

syy ja kuoleman prosessi voi vaihdella suuresti, joten oletetaan, että olet luonnollisesti kuolleet, ja tällä hetkellä olet käymässä läpi prosessia kuoleman. ensimmäinen asia, jonka on oltava selvää, että ei ole tarkkaa ”kuolemaa”. Kuolema on asteittainen prosessi, monilla harmailla alueilla on paljon harvoja Tällä hetkellä kehosi lähestyy niin sanottua ”kliinistä kuolemaa”, tässä vaiheessa, sydämesi syke, hengitys, pulssi ja kehon liikkeeseen vähitellen lopettaa. Mutta seuraavan 4-6 minuuttia, kehon solut ovat vielä elossa, kunnes ”biologinen kuolema” saapumisesta. tässä vaiheessa aivosolut alkavat kuolla, siitä hetkestä, kuolema on ollut peruuttamatonta, potilas ei voi tallentaa uudelleen.

Okei, nyt tiedät mitä määritelmä kuolema on, mutta meidän ei tarvitse huolehtia nyt. ensin avoinna tutkia, prosessi kuolema, ihmiset itse on eräänlainen tunteita? tässä kysymyksessä Yhdysvalloissa Stanfordin yliopiston palliatiivisen hoidon asiantuntija James Helen Baker (James Hallenbeck) vastaamaan.

viimeelinpäiväsi lääketieteellisesti kutsutaan ”aktiiviseksi kuolema” vaiheita. Tässä vaiheessa voit alkaa nopeasti menettää kaikki erilaisia ​​luonnon halut sekä useimmat käsitys. Helen Baker huomautti, että kaikenlaisia ​​tapahtumia tässä vaiheessa voi olla suuruusluokkaa esiintyminen:

Et enää nälkä;

Et enää janoinen

mielesi vähitellen katoamassa;

kosketuksesi on . vähitellen katoamassa

mielesi on menossa hämärtynyt;

Muita yleisiä seuralaisensa kuuluu painon tunnetta rinnassa, hengenahdistus, masennus, ahdistuneisuus, äärimmäinen väsymys, hulluus (johtuen mahdollisesti hypoksia), ummetus tai inkontinenssin ja pahoinvointi ja pahoinvointi tässä vaiheessa aivot vähitellen uhrin kautta eräitä välttämättömiä elimistön toimintaan pidentää elämääsi tässä vaiheessa, vaikka iho alkoi näkyä kynnyksellä kuoleman .. ihoa alkoi viileä, väri alkoi tulla synkkä ja ev fi alkoi ilmestyä pilkkuja.

Pian sinun tulee hyvin heikko, kova yskä tai niellä, hengityksesi tulee johtua kertyminen nestettä kurkussa ja lähettää outoa ääntä, lääkärit joskus kutsuvat sitä ” kuollut kurkun Sound ”(kuolinkorinaa). kuitenkin lääkärit tarkastella,” kuolema kurkku ”ei sinänsä ole haittaa, vaikka muut ihmiset kuuntelevat erittäin kivulias. todellisuudessa lääkärit ilmiön asteen kärsimys on oikeastaan hyvin rajalliset, koska potilas tällä hetkellä on mahdotonta sanoa tunteitaan. on selvää, jos olet poltettiin elävältä tai ampui, se on erittäin kivulias, mutta jos olet makaa sairaalan sängyssä luonnollisesti kuolla, niin tämä prosessi millaisia ​​tunne on hyvin vaikea sanoa. Usein tällä kertaa olet ammattilainen hoitaja hoitaa heitä, he käyttävät erilaisia ​​lääkkeitä hallita ja helpottaa kipua. ja kun tulet loppuun elämän, viimeisen tunnin aikanaovat pohjimmiltaan koomassa, elimistö ei enää tunne kipua, joten arvata, että kipu, joka olisi saavutettava mahdollisimman pienenä.

Kun elimistö lopulta kuolee, aivotoimintaa pian menetetään. Tämä tarkoittaa, että aivot eivät voi enää seurata ja hallita kehoa, joten sinun tulee tahtomattaan inkontinenssin, tai jopa siemensyöksy (tämä tilanne on melko harvinaista, mutta on olemassa). toistaiseksi se kuulostaa kaikki on todella epämiellyttävä, pelottavaa, mutta älä huoli, aivot on omalla tavallaan.

Useimmat ihmiset näennäistä kun ne kuolevat, ja he haaveilevat niiden yhdistämistä heidän rakkaansa, toiset joutuvat kiireinen valmistelu mennä ulos ja jotkut ihmiset haaveilevat joitakin merkityksellisiä hetkiä edessä kohtauksen, ja jotkut ihmiset raportti lopun täynnä kirkkaita tunnelien

大多数人在濒死时会出现幻觉,他们会梦见自己与早已去世的家庭亲人团聚,另外一些人发现自己正忙着准备出门,也有人梦见自己人生中一些特别有意义的时刻在眼前一幕幕回放,有些人则报告看到一条尽头充满光亮的隧道
useimmat ihmiset hallusinaatiot kuollessaan, he hän unta, että hän oli kuollut ja perheen yhdistämistä, toiset Hän löysi itsensä kiireinen valmistelu mennä ulos, jotkut ihmiset haaveilevat elämästään joitakin erityisen merkityksellisiä hetkiä edessä takauma alkaa, kun taas toiset kertoivat nähneensä valoa tunnelin päässä on täynnä

Miten ihminen muutos kun hän on kuollut?

kun elimistö pääsee lähemmäksi kuolemaan, aivot ja tietoisuus muuttuu yksittäin. Monet ihmiset, jotka ovat kokeneet lähellä kuolemaa kokemus myöhemmin kuvaamaan, että heillä on kokenut outo kokemus tässä vaiheessa irrotettu tunne ”sielu pakkomielle”. Monet sanoivat he löysivät itsensä rauhallisessa maailmassa rauhaa ja heidän läheisilleen onesThey kokoontuivat ja tunsi intiimi suhde keskenään ja maailmankaikkeuden. lisäksi monet kuolevat kokemuksia ilmoitti, että he näkivät pitkään tunneliin tunnelin päässä on kirkas. Mutta mitä on tekeillä?

Ensinnäkin sellaisessa vaiheessa, et enää pelkää nämä muutokset, jotka tapahtuvat yo Ur elin. Sen suorittaman tutkimuksen University of North Carolina at Chapel Hill, tutkijat vertasivat psyykkinen erot kuolevan potilaan ja ne, jotka odottivatjoka toteutetaan ja kuka pyydettiin kuvittelemaan itsensä kuolemaisillaan. Tulokset osoittavat, että kun henkilö on lähellä kuolemaa, ne näyttävät asenne kuolema on positiivisempi ja positiivisia. Ehkä tämä johtuu siitä, kun tietää, että kuolema on tulossa, käsite kuolema ei enää abstrakti teille, mutta sinun täytyy kohdata todellisuus, jolloin voi olla todennäköisempää oppia hyväksymään sen. ehkä tämä johtuu hetkellä kuoleman, useimmat ihmiset kokevat rauhallisen ja rauhallinen unelmia ja illuusioita.

New York Cityssä, kuolevan potilaan hoitoa keskus, tutkijat huomasivat, että kuolevan potilaan unta paljon enemmän kuin tavalliset ihmiset. 88% tutkituista potilaista kertoi tutkijoille, että he kokivat enemmän todellisia unelmia kuin normaalisti ja jopa nämä unelmat jatkui, kun potilas heräsi, potilas ajattelisi hän oli vielä unessa. Useimmat ihmiset haaveilevat oman perheenyhdistämisen kanssa jo kuollut perhe, kun taas toiset joutuvat kiireinen preparin g mennä ulos, menee kaukainen paikka matkustaa, ja jotkut ihmiset haaveilevat oman elämänsä joissakin erityisen merkityksellisiä hetki edessä kohtaus näytön toisto, vilkkuva. Useimmille meistä, tämän illuusion ja uni tekee meidät tuntemaan olonsa . helppous ja suuresti vähentää kuoleman pelko

Kun tulet kliinisen kuoleman tila, aivot näyttää heti kääntyvän nopea toiminta – laite pystyy havaitsemaan voimakkaan aktiivisuuden signaali koko aivojen innostavat paljon vahvempi kuin normaali Useita neurokemialliset signaaleja. tässä vaiheessa on myös kokemusta kokevien ihana unelmat niitä hetkiä. Yhdessä tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että huolimatta kulttuuritaustan ja uskonnollinen vakaumus ovat erilaisia ​​eroja, mutta maailman lähellä kuolemaa kokemus lähellä kuoleman hetkellä lähes kaikki kokeneet samat tunteet. kuitenkin viime paperi julkaistiin lehdessä Front of Human Neuroscience huomauttaa that aika kokea näiden yksikkö tunteita ja järjestys, jossa ne näkyvät ovat vaihtelevat henkilöittäin. Toisin sanoen, on olemassa suuri todennäköisyys, että kun kuolet, koet saman eloisia unia, mutta järjestys unet ei ole tietty kuvio.

Kuten aiemmin mainittiin, tunne, että viitataan monet kuolevat kokemuksia on ”sielu poissa mielestä kokemus”, yleensä potilas tuntee, että hän jättää kehonsa ja suspensoidaan seurakunnan kattoon, nähdä itsensä makaa sängyllä ja heidän läheisiään ja lääkäreitä. Tämä ilmiö voi johtua aivojen hypoksia johtaa ajallisen rajalle risteyksestä aiheuttamia toiminnallisia hallusinaatioita.

Toinen kokemus on eli niin nimeltään ”elämä toisto”. paljon elämäsi ikimuistoisimmista hetki on elävä edessä teidän kohtaus kohtauksen välähti, kuten elämäsi videon toistoa.

kolmas unelma on löytää itsesi ALR Eady kuollut sukulaisia ​​yhteen – ja jopa jotkut ihmiset haaveilevat oman elämänsä ei ole koskaan tavannut heidän esi tavata, todettiin, että he saapuivat outo maailma, ja nähdä koostumus valon olentoja On lääketieteellisesti uskotaan, että vakavia. hypoksia aivoissa tässä vaiheessa voi aiheuttaa tällaisia ​​hallusinaatioita.

tällainen äärimmäisen rauhallinen ja rauhaa, että ihmiset tuntevat, kun he kuolevat voivat liittyä välittömän vapauttaa suuria määriä endorfiineja.

Koska lopussa täynnä kirkkaita tunneleita, tämä illuusio voi johtua kuolemaan ennen visuaalisen hermo tulee erittäin innostunut valtion ja täynnä paljon hiilidioksidia, jolloin silmäsi olevan erityisen herkkä valolle, lyhyessä ajassa, kehon muilla alueilla näkyy myös paljon enemmän kuin tavallista herkässä tilassa.

Kun olet lähellä kuolemaa, saatat kokea kaikki edellä mainitut kokemuksia, mutta voit myös experience, vain yksi niistä.Lääkärit eivät voi määritellä, milloin sinulla on mitään illuusoa, ne näkyvät järjestyksessä ja ei ole kiinteää mallia.Yleisten kuolevien kokemusten kertomuksen mukaan nämä illuusioita ja unelmia tekevät kuoleman prosessin kohtuullisemmaksi ja vaikka aivot ja tietoisuutesi loppuivat jäähyväiset unelmansa, olet valmis vastaamaan kuoleman saapumiseen suoraan. Emme ehkä koskaan tiedä, mitä tapahtui ihmisille kuoleman jälkeen, ehkä mitään ei tapahdu – mutta ainakin voimme olla varmoja siitä, että kun kuolema tulee, aivomme yrittävät auttaa meitä voittamaan pelon, anna meille Kuoleman haavoittuvimpia hetkiä. (Aamuyö)