Miniature tähtien kaasu pölyä levy löysi vastasyntyneen planeetta

kun tähti on nuori vaiheessa on usein ympäröi pölyn ja kaasun levy, laatu, jotka edistävät muodostumista planeetat kondensoitu, yleensä vastasyntyneen planeetat näkyvät usein suuremman volyymin noin tähdet, Tutkijat havaitsivat, että tällä hetkellä esiintyvät neljä vastasyntyneen planeettoja ympäröivät alhainen
kaasu-massa tähden pölyä levy olento.

Mukaan British sanomalehti Daily Mail raportoitu, havaittu planeettoja tähtiä rokotus prosessi on paras tapa ymmärtää, miten planeetat muodostavat nuorena tähti vaiheessa, se on usein ympäröi pölyn ja kaasun levy, luultavasti synnytti muodostumista planeetat.
Tähtitieteilijät usein havaittu on suuri kaasun määrä pölyä levyn ympärillä tähti kuitenkin esitellä uusia havaintoja Tutkijat havaitsivat neljä pientä ruumista ympäröi pienimassaisia ​​tähdet ajaa, mukaan lukien kolme ruskea planetoidit – stars sekoitus.

tämä uusin löytö auttaa meitä ymmärtämään paremmin, miten tähdet ja planeetat muodostetaan samanaikaisesti, se tarkoittaa, että enemmän kaasua pölyä ympäri tähdet samanlainen levy piilotettu vastasyntyneen planeetta.
Tutkijat totesi, että kaksi taivaankappaleet, jotka voivat muodostua välinen aika 4200-4500 vuotta.
Ne vanhin koskaan löydetty taivaankappale ympäröi aktiivinen levy järjestelmä, University of Montreal ja Carnegie Institution tutkijat havaitsivat ympäröi levy kaasun pölyn neljän pienimassaisia ​​objekti.

jossa kolme pientä taivaankappale on 13-18 kertaa massa Jupiter, ja neljä ensimmäistä taivaankappale massa on 120 kertaa suurempi kuin Jupiter.
Tutkimuksen johtaja, University of Montreal Anne – Boucher (Anne Boucher) sanoi: & ldquo; Löysimme kaasu pölyä levy kiinnostunut celestial valon laatu järjestelmä, koska läsnäolo planeettoja kasvatettujen kaasun pölystä levyjen ympärillä pienimassaisia ​​tähdet,
tulemme paljastaa lisää vihjeitä kehityksestä tähtiä ja planeettoja.
& Rdquo;

pöly kaasupilvien, pölyhiukkaset törmäävät yhteen muodostaen soraa ja kiviä.
Kuin lumipallo liikkuvan alas ramppia kukkuloilta, nämä muodostavat sora kivi kallio vähitellen planetesimaali yhdistämissääntöjä jatkuu, kunnes muodostumista planeettoihin.
Jotkut muodostunut kaasu jättiläinen ydintä, samanlainen Jupiter ja Saturnus, kun taas toiset muodostavat samanlaisen planeettoihin Mars ja Maa, riippuen lämpötilasta muodostuksen aikana planeettoja.

jälkeen planeettojen muodostumisen joidenkin pöly jää planeetan pinnalla jonkin aikaa, lopulta katoaa, mutta ennen kuin tämä tapahtuu, tähti muodostetaan ympärille alemmassa lämpötilassa ohut pöly rengas.
Kun tähtitieteilijät löysi pöly rengas tilan yksityiskohtaisesti, analyysityyppi että syklinen rakenne on erittäin tärkeä.
Tämä uusi neljän äskettäin löydetty taivaankappale syntymän jälkeen ei ole & ldquo; & rdquo;, pöly vaiheessa ne ovat vielä varhaisina planeettojen asema.

tutkimuksen tekijöistä, Jonathan Carnegie Institution – Gagne (Jonathan Gagne) sanoi: & ldquo; Tämän tutkimuksen olemme tietoisia nykyisestä vielä enemmän analyysi pienimassaisia ​​objekti pölyä levy ympäröivä kaasu, tulevaisuudessa tulemme
enemmän tutkimustyötä, kaventaa toimialaan, analysoida, onko ne ovat parempia planeetan haku tavoite.
& Rdquo;