Mitä vihreää teetä voi ehkäistä syöpää

juominen vihreää teetä on, että monet aasialaiset on tapana äskettäin ”Journal of Vascular Surgery” päiväkirja on japanilainen tutkimus osoittaa, että juominen vihreää teetä voi estää vatsa-aortan aneurysman.

aortan aneurysmat esiintyy ihmiskehossa on sairaus aortan cigarettes store, se johtaa yli-laajentaa valtimon ja turvotusta.
Kautta brand Cigars aneurysman potilailla on usein ilman selviä oireita, usein kun valtimo repeämisen tauti.
Jos valtimo voi löytää turvotusta aikaisin, joten lääkärit yleensä suositella leikkausta.

On monet tutkimukset ovat vahvistaneet, että juominen vihreää teetä ihmiskehoon on monia etuja, kuten syövän, sydän- ja verisuonitautien, tulehdusta ja antioksidantti.

& ldquo; Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että polyfenolien läsnä vihreää teetä voi tehdä elastiinin uudistumista.
Elastiini on proteiini tarpeen antaa verisuonten kimmoisuutta, & rdquo; tärkein tekijä tutkimuksen at Kyoto University Shuji Setozaki lääkärit sanoivat.

Tässä tutkimuksessa tutkijat käyttivät huumeita niin suuri jyrsijä vatsa-aortan aneurysman.
Todennäköisyys tutkijat antoivat vihreää teetä polyfenolit (vihreä tee tärkein ainesosa) saaneilla rotilla kehittänyt vatsa-aortan aneurysman on pienempi.
Nämä alhaisempi tulehdus rotilla, korkeampi elastiinin, suojaa verisuonia revetä Free temppu kohtalo.
Ei saanut lopullista vihreää teetä polyfenolit hoidettiin rottien kehitettiin pullistumat, verisuonten repeämä, 50% rotista kuoli.

& ldquo; japanilaiset ovat maailman pisin odotettavissa oleva elinikä, tutkimus osoittaa, että 80 prosenttia Japani on tapana juominen vihreää teetä päivittäin, & rdquo; mukana kirjoittamassa tutkimuksessa Hidetoshi Mas cigarettes Shop umoto lääkärit sanoivat.
& Ldquo; Uskomme, että juominen vihreää teetä päivässä olisi pidettävä uutena estäminen vatsa-aortan aneurysman ehkäiseviä toimenpiteitä.
& Rdquo;