Miten aivot ohjaa ruokahalua

Professori

Eun-Kyoung tutkimusryhmän äskettäin, miten aivot ohjaa ruokahalu oli perusteellisen tutkimuksen mekanismin.

ymmärtää biologiset mekanismit vaikuttavat ruokahalua ongelman ratkaisemiseksi lihavuudesta on välttämätöntä.
Säilyttääkseen terveen energiatase, meidän ruokahalunsa tarvitse olla sopiva oikaisun määrää, se riippuu jokapäiväisessä elämässä olosuhteet vaativat ruoan saanti kaloria.
Aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet keskeinen aivojen alue & ndash; & ndash; Hypotalamuksen on käsitys siitä, miten verensokeri ja hormonitasot ja ruoan saannin säädettiin.
Kuitenkin hypotalamus miten nämä erityiset mekanismit eivät ole vielä selvillä selitetty.

nyt, professori Kim ja hänen tutkimusryhmä havaitsi, että alle hypoglykemia hypotalamuksen entsyymejä (AMP-aktivoitu proteiinikinaasi, AMPK) aktivoituu.
AMPK voi muuttaa proteiinin kaltaisten molekyylien & ndash; & ndash; suorituskyky neuropeptidipitoisuudessa aivoissa voidaan edelleen säätää.
AMPK jonka luonnollinen & ldquo; autophagy & rdquo; tila saavuttaa sääntelyn.
Tämä prosessi mahdollistaa kehomme voi palauttaa joitakin aineita meidän solut.
Analogisesti kuvitella elokuva, jossa hypotalamuksen aktivoimalla AMPK saavuttamiseksi lisätoimia johtaja.
Kim löysi miten aivot osoittavat, että kaksi suurta & ldquo; näyttelijä & rdquo; suorittaa tällaisen toiminnan.
Yksi näyttelijä, nimeltään neuropeptidi Y (NPY), toinen on hypotalamuksen Neurohormoni tuotettu & ndash; & ndash; POMC & alfa; (POMC).
Ohjaaja aktivoida AMPK, mikä tekee lisääntynyt autophagy, jotka puolestaan ​​vaikuttavat kaksi näyttelijää asian, niin että lopullinen nousu ravinnon ja painonnousua.

suurin haaste on, miten tutkijat purkaa aina mahdollinen yhteys aivojen ja ruumiin mikrotasolla hormonien, entsyymien ja muiden solun signalointi lähettiläitä.
Tutkijat läpi suuri joukko in vitro kokeissa, joissa käytettiin solulinjoja ja eläinkokeiden tämän tarkoituksen saavuttamiseksi.
Tekemällä yhteistyötä vivo ja in vitro tulokset vahvistavat AMPK lopulta muuttaa ekspressiotasot NPY ja POMC geeni saavuttaa ruokahalua säätelevä prosessi.
Tämä antaa meille mahdollisuuden edelleen ymmärtää dynaamista käyttäytymistä meidän ruokavalioon.