Miten selvitä Marsissa?

aina mielikuvituksellinen idea, mutta en löydä mahdollisuuden kokeilla, onko se voidaan saavuttaa?
Maailma on universumin täynnä verta, mutta hän ei paheksua sitä airo tavalla?
Sillä ei ole väliä, Yhdysvaltojen avaruushallinto (NASA) kuulla äänesi, hiljattain avattu ohjelma nimeltä NASA iTech, niin että tavalliset ihmiset voivat tehdä erityisiä suunnitelmia auttaa heitä ajattelemaan, miten selviytyä Marsissa.

lähettää astronautteja Marsiin pikaisesti päätökseen unia, NASA päätti olla seistä paikallaan, äskettäin ehdottanut NASA iTech ohjelma, jonka avulla siviilejä, valtion, yliopistojen ja ilma- ja muut sidosryhmät voivat ehdottaa miten selviytyä Marsissa tiettyjä
suosituksia, jotka voidaan jakaa viiteen luokkaan, nimittäin: säteilysuojelu, elämää ylläpitäviä järjestelmiä, terveys astronautit, avaruus käyttövoima ja korkean resoluution kasvihuonekaasupäästöjen mittausvälineitä.

Kuitenkin ajatus ei tarkoita, että NASA olisi saada viittaus mielipiteesi, NASA toivoo ajatus yleisö voi esittää vähintään viisi valkoisen kirjan, ja sen jälkeen 17 lokakuu 2016 määräaika National Aeronautics Organization (NIA) Professional
analysointia varten ja valinta 25 ovat toteuttamiskelpoinen ratkaisu ja sitten NASA jälkeen henkilökohtaisesti seulonnan.
10 suunnitelma

lopullinen päätös voidaan valita NASA kutsu osallistua järjestämässä foorumissa NASA iTech 5-08 12 Washington DC, henkilökohtaisesti laativat kertomuksen.
Sen lisäksi, Washington osallistua, foorumi valitsee myös kolme paras suunnitelma, NASA antaa niille erityistä apua kehittää suunnitelma seuraavien kuuden kuukauden aikana, ja se ei ole enää pelkästään paperilla.

itse ja NASA ole ollut toimettomana, tai jatkaa edelleen tutkimuksen ja uusien teknologioiden kehittämiseen, jotka haluavat tehdä varhaisten ihmisten Marsiin.
Suunnitelma myös ehdottaa iTech halua seurata perinteinen tapa löytää ratkaisu läpi ulkopuolisena voisi myös tarjota joitakin innovatiivisempia ja erilaisia ​​ideoita.
Jos haluaa ympyrän auttaa NASA Mars kyytiin unelmia, kokeile NASA iTech ohjelma, ehkä lopulta voi myös toteuttaa ideoitasi betoni.