Musk: Maahanmuutto Mars ehkä koskaan palaa

Mukaan British ”Daily Mail” raportoi 27. syyskuuta yhdysvaltalaisen Space X toimitusjohtaja Andy Herron & bull; Musk ilmoitti illalla 26 International Astronautical Congress, joka pidettiin Meksikossa kunnianhimoinen suunnitelma & ndash; & ndash;
jossa avaruusalus 80 päivässä laittaa mies Marsissa!
Mukaan Musk

sanoa, avaruusalus ohjauspotkureita asennettu uudelleen, vain 80 päivää laittaa mies Marsissa, nämä ihmiset viihtyvät uuden planeetan, perustaminen ihmisen & ldquo; & rdquo; ja Colonial
niin että ihmisen väestöstä jo 100 miljoonaa.

& ldquo; interplanetaarisia kuljetus suunnitelman & rdquo; jaettiin kahdesti, kukin voi kuljettaa 100 ihmistä, Musk toivoo aloittaa ensimmäinen matka matkan neljään vuoteen.
Haluatko osallistua ohjelmaan henkilö tarvitse maksaa $ 200000, mutta olisi väärin ajatella, että tämä riittää, osallistujat voivat myös maksavat hengellään!
Koska matka on erittäin vaarallinen, emme voi taata henkilökohtaista turvallisuutta, haluavat osallistua täytyy olla sankarillista rohkeutta.

Musk sanoi: & ldquo; Ensimmäinen lento on pakko olla erittäin vaarallinen, erittäin suurella todennäköisyydellä kuoli, se on väistämätöntä.
& Rdquo;

& ldquo; kysyt itseltäsi, pelkää kuolemaa, jos ei pelkää, ja se on oikea henkilö.
& Rdquo;

hän myönsi, että hän ei ottaisi riskiä, ​​mutta eräänä päivänä hän vierailee Kansainvälisen avaruusaseman kiinni avaruusalus, ja lopulta etsimään Marsissa.