Musk : tulevaisuus tekoälyn joka liittyy ihmisen aivot

Pekingissä 18. syyskuuta mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, aiemmin tässä kuussa SpaceX raketti räjähti, on ollut korkean profiilin Musk vaipui hiljaisuuteen.
Tällä viikolla hän palasi mediahuomiota sai Y Combinator haastattelussa, puhui hänen näkemyksensä tekoälyä.

Aiemmin Musk on ollut odottaa, AI, hän ajattelee teknologia uhkaisi ihmisille, scifi kauhu juoni todellisuutta.
Kuitenkin tässä haastattelussa, Musk asenteet ovat muuttuneet.

& ldquo; Uskon, että jos voidaan tehokkaasti yhdistää aivokuori ulkoiseen digitaaliseen Förlängningsanordningen, ihmiset voivat kehittyä AI ja ihmisen symbionteista, & rdquo; Musker sanoi.
& Ldquo; Jos jokainen voi edetä tähän suuntaan Cheap Cigars evoluutio, science fiction AI autoritaarinen tilanne ei syntyy, koska jokainen meistä on AI geeni.
Tämä on mitä voin ajatella parhaat tulokset.
& Rdquo;

Maske että voimme odottaa paras tapa AI, AI on saavuttaa demokratiaa, mikä tarkoittaa, ettei yritys tai pieni ryhmä, joka voi ohjata AI tekniikkaa.
Pelkään ei ole, että AI tuottaa itsenäisyyden tunne, mutta huolissaan siitä, että jotkut ihmiset käyttävät sitä tekemään pahaa.
Tämä on mitä teemme tämän yrityksen OpenAI syystä haluamme levittää AI tekniikka, se ei vain hallittava harvoihin käsiin cigarettes Sale.
Cigar Store

& ldquo; haluamme rakentaa suuren kaistanleveyden yhteys, ja nyt ihmisen aivot on rajoitettu kaistanleveys, & rdquo; Musker sanoi.
& Ldquo; ihmisillä on sähköpostitse, tietokoneet, puhelimet, ja muilla aloilla saavuttaa suuren kaistanleveyden, mutta kaistanleveys aivokuoren vuorovaikutuksessa ulkoisten digitaalinen laajennus laite on hyvin rajallinen.
Näin ollen tämän ongelman ratkaisemiseksi on myös yksi tärkeimmistä kysymyksistä tulevaisuudessa.
& Rdquo;

Puhuminen tulevaisuuden teknologian liittyvän akateemisen kun Musk tohtorin pidetään ole niin tärkeää.
Hän sanoi: & ldquo; Voit ottaa paljon ammatillisen tohtorin, mutta niitä ei ole oleellista vaikutusta kehitykseen nykymaailman, ja pyysin itse uudestaan ​​ja uudestaan ​​lopulta mitä on hyödyllinen, haluan vain olla hyödyllinen henkilö
.
& Rdquo;