Muske ilmoittaa uuden suuntauksen Marsin suunnitelmista: muuttaa avaruusaluksen kokoa


mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, mistä Space X perustaja Maske ehdotti Mars siirtomaa suunnitelma on ollut lähes vuosi sitten, hän oli valmis tuomaan ihmisiä tekemään joitakin muutoksia projektiin. Viime vuonna kansainvälisen Astronautical

Tänä kesänä Muske on paljastanut, että hanke on edistynyt jonkin verran. koosta avaruusalus kuljettaa astronautit on vähentynyt, mikä voi auttaa vähentämään kustannuksia, kun taas muokattu versio avaruusalus sovelletaan myös Maan kiertoradalla tehtävän.

sen jälkeen hän kirjoitti Twitterissä, koon pienentäminen avaruusaluksen myös mahdollisuus sopeutua nykyiseen SpaceX tehdaskoko.

mutta Musk ei paljasta tarkkoja suunnitelmia ja muokata avaruusaluksen suunnittelun, on selvää, että hän julkistetaan IAC olla hel d Australian Adelaidessa tämän kuun 29. päivänä. Siihen mennessä MUSKE ilmoittaa dian on todennäköisimmin tulevan täytäntöönpanon Mars siirtomaa suunnitelmaa.

lisäksi SpaceX, Lockheed Martinin myös ilmoittaa Marsiin liittyvä tutkimushanke IAC: stä. Raportoidaan, että yhtiö suunnittelee NASA: n Marsin perusleirin.