Musta fosfori -ulotteinen materiaalit on tullut uusi suosikki siru teollisuus

Tutkijat ovat äskettäin löydetty musta fosfori odotetaan ylittävän grafeeni, pii tulee ihanteellinen vaihtoehto materiaalia.
Yksi harvoista kemiallisten aineiden yläasteella yli fosfori on useimmiten kuullut on punainen fosfori ja valkoista fosforia, fosforia on todella musta fosforia Allotropia.
Yli sata vuotta sitten, kemisti syntetisoimiseksi musta fosforin tämä aine ei ole post-synteesin myöhemmin.
Koska puomi aiheuttama kaksiulotteinen materiaali grafeenin vuoteen 2013 ennen kuin kukaan suunnattu uudelleen korkoa musta fosfori.
Vuoden ensimmäisellä puoliskolla 2014 joukko asiakirjoja, jotkut saadaan kuorimalla tietä ultraohut musta kalvo 10-20 fosforin atomien paksuinen musta fosfori-ulotteinen materiaali nyt on tullut uusi suosikki anturiteollisuuden.

musta fosfori jännittävä paikka, että se voidaan valmistaa ohut musta fosfori (tunnetaan myös nimellä P-eeni), joka on hyvin samankaltainen kuin kaksiulotteisen materiaalin grafeenin.
Mutta suurin ero on, että grafeeni, fosfori eeni energia-aukon grafeenin ei.
Mikä on se, että kuilu? Vuonna puolijohde, energia aukon läsnäolon takia puolijohde absorboivat vain tarpeeksi energiaa tulee osoittaa toisen valtion eli puolijohde alkuperäiset edustaa 0 ja 1.
Jos rakoa ei ole, on vaikea edustaa digitaalinen piiri loogisen tilan.

musta fosfori energia-aukon voi myös olla hienosäätää musta fosfori kerroksia, apulaisprofessori sähkötekniikan Case Western Reserve University School of Feng & middot, Philip (Philip Feng) selittää.
Sen energia-aukon jännitettä voidaan säätää Cheap Savukkeet Outlet 0,3-2,0 voltin sarjaan, tämä katevaje Chengdu, joka kattaa lähes kaikki jännite viime löytö kaksiulotteisen materiaalin.
Ja sitä voidaan käyttää erilaisia ​​muita aineita brand Cigars kuilu yhdistää silta.

Sungkyunkwan yliopiston tutkijat äskettäin yhdistämällä eri materiaaleja säätää bandgap jännite musta fosforia tuottamaan transistori on hyvin lähellä nyt yleinen piisiru rakenne.

bandgap vaikutus lisäksi saavuttaa edellä mainittuja toimintoja, mutta myös valosähköisen materiaalin ominaisuuksiin vaikuttaa.
Tutkijat myös aurinkosähkökapasiteetti musta fosfori tehdä tutkimusta, University of Minnesota fotoniikan asiantuntija Li Mo (Mo Li, translitterointi) sanoi: ”optiset ominaisuudet sisältävät imeytymistä valon emission ja modulaatio, optiset ominaisuudet puolijohdemateriaalien riippuu pääasiassa energia-aukon
size. ”black fosfori bandgap alue tarkoittaa, että se voi imeä 0,6-4,0 mikronia aallonpituuden valoa, jos muunnetaan väri, sen kattavuus näkyvät infrapuna-alueella.
Spektrialueella on avain musta fosforin valoanturi liittyvät sovellukset.

Li Mo joukkue teki valon ilmaisin perustuu mustalla fosfori, toinen valoilmaisin, joka pystyy muuntamaan valon signaaleja kolme miljardia bittiä.

Valitettavasti musta fosfori vaikea valmistaa, on vaikea pitää.
Tällä hetkellä on vain yksi valmistusmenetelmä on muodostumista mustan fosforia punaista fosforia korkeassa lämpötilassa ja paineessa, ja sitten musta fosfori kuori ohuiksi viipaleiksi voidaan valmistaa nanomateriaaleja atomin paksuinen.
Ja enemmän valitettavasti jälkeen Cigar Storehouse musta fosfori kosketuksiin ilman kanssa, ja ilma reagoi hapen ja vesihöyryn, suorituskyky pienenee huomattavasti.
”Onneksi monet inerttejä materiaaleja voidaan käyttää suojaamaan musta fosfori materiaali, pidentää musta P laite ilmassa aikaa.” Li Mo sanoi.
Jos

ratkaista nämä ongelmat, pii aikakauden joutua muuttamaan nimensä aikakauden mustaa fosforia.