Mystery Van Allen säteily vöitä

2012 NASA käynnistää koetinparille tutkia niitä yksityiskohtaisesti, tämä on ensimmäinen kerta, kaksi avaruusaluksen samanaikaisesti tarkkailemalla säteily vyö, ne voivat vaihtaa tietoja keskenään saada enemmän tietoa, mukaan ulkomaisten

tiedotusvälineiden Maan magneettikenttä sieppaa suuri määrä korkean energian hiukkasia, nämä hiukkaset lopulta sulautua kasvaa ja leveät nauhat, kuin jättimäinen donitsi yleinen kääri maapallolla.
Tämä säteily vyö on 1958 amerikkalainen ensimmäinen satelliitti, Explorer 1, löydettiin.
Koska projektin johtaja James Van Allen yliopiston Iowa, tämä säteily vyöt lopulta nimetty hänen mukaansa.
Explorer 1 31 tammikuu 1958 käynnistää, kosmisten säteiden ilmaisin Van Allen on hyvin helppokäyttöinen & ndash; & ndash; vain geigerlaskuri (Cheap Savukkeet Outlet säteilyn havaitsemiseksi välineet) ja nauhan varastointiin.
Vuonna 1958, myöhemmin kolmas avaruuspeili & ndash; & ndash; nro 3 II & Explorers V, Pioneer Explorer 4 ja 3 jatkokokeilu ovat tunnistaneet kaksi säteily vyö maapallon ympäri.

vuosikymmeniä malli säteily vyöt eivät ole niin yksinkertaisia.
Vuonna 2012 NASA käynnistää koetinparille tutkia niitä yksityiskohtaisesti, tämä on ensimmäinen kerta, kaksi avaruusaluksen samanaikaisesti tarkkailemalla säteily vyö, ne voivat vaihtaa tietoja keskenään saada enemmän tietoa.
Van Allen ilmaisin (aiemmin & ldquo; Säteily Belt Storm antureista & rdquo;) useita havainto tavoitteet ja tutkitaan, säteily vyö hiukkasten (ionien ja elektronien) on miten nopeuttaa ja etäpesäkkeiden, elektronien säteilyn vyöt on, miten kadota; aurinkomyrsky
säteily tapahtuu, miten se on muuttumassa.
Koko operaation alun perin kahdeksi vuodeksi, mutta koska elokuu 2016, kun ilmaisin kuin elinajanodote kahdesti jälkeen vielä työtä.
Yksi huolenaihe on asema

havainnot Van Allen vyö.
Tiedämme jo, että säteily vyö laajenee kerrallaan kohonneen Auringon aktiivisuus.
Edessä ilmaisimen käynnistää, tutkijat uskovat, että sisällä säteily vyöt on suhteellisen vakaa, vasta kun laajennettu, leviää kansainväliselle avaruusasemalle ja osa satelliittien kiertoradalla.
Ulompi säteily vyön kun on vaihtelua.
Tutkijat yleensä viettää kuukausia kalibrointia instrumentti.
Mutta relativistiset elektroni protonin teleskooppi joukkue lähes välittömästi laukaisun jälkeen (3 päivää) vaatii aloittamaan välineisiin.
He tekevät näin, koska haluat vertailla toisessa avaruusalus & ndash; & ndash; aurinkoenergia, poikkeuksia, ja magnetosfäärin hiukkasilmaisimet (SAMPEX) paluu kiertoradalta ennen ja jälkeen tulokset ilmakehään.

NASA helmikuussa 2013 sanoi, että se oli onnekas päätös.
Kun laite on boot, kuroa kiinni aurinkomyrskyjä aiheuttaa cigarettes store säteilyn vyö laajennus.
Kukaan ei ole koskaan havaittu tällainen kohtaus, hiukkanen on uusi ominaisuus, joka osoittaa määräajan jatkamista pääsy avaruuteen säteily vyö.
NASA myös lisäsi, että laukaisun jälkeen vähemmän kuin muutaman päivän ajan, Van Allen koettimet tuoda joitakin mahdollisia uudelleenkirjoitus oppikirjoja todettu tutkijoita.

ilmaisin kerätyt tiedot osoittavat myös, että osuma maapallon säteilyn vyöt suojaamaan korkean energian hiukkasia.
Pääkirjoittaja, University of Colorado, Dan Baker sanoi, koska meillä ei ole ollut korkean energian elektronit tarkkuus mittauslaitteet, koetin kautta Van Allen pystyimme ensimmäistä kertaa tutkia niitä.
Nyt voimme sanoa, että tärkeä tehtävä estää säteilyn vyöt on ultranopeat elektroni.

uusi löytö voisi auttaa tutkijoita parantamaan mallin säteilyn vyöt.
Mutta koetin jatkavat tekemään uusia löytöjä.
Tammikuuta 2016 tiedemiehet havaitsivat, että muoto säteilyn vyön suorituskyky riippuu meidän havaintoja miten elektronit.
Tämä tarkoittaa sitä, että kaksi monimutkaista monen kaistan säteilyä kuin aiemmin arvioitiin.
Riippuen sähköisen havainto, säteily vöitä voidaan ilmaista yhtenä säteily vöitä, kaksi riippumatonta säteily hihnoja tai vain ulompi säteily vyö (ilman sisäistä säteilyä vyö).