Näppyläinen space robot ratkaistaan ​​kansainväliselle avaruusasemalle

mukaan & ldquo; Russia Today & rdquo; (RT) verkkosivuilla 10. lokakuuta kertoi, että Venäjän avaruusjärjestö (Roscosmoksen) aikovat yhdessä Vk sosiaalisen median vuonna 2017 osaksi kansainväliselle avaruusasemalle, tilaa robotit Spotty.
Näppyläinen lähetä video ja kuvia ulkoavaruudesta, astronautit rakentaa VK käyttäjät vaihtoa varten.

Venäjän avaruusjärjestö sanoi Näppyläinen asennettu projektorit, VK käyttäjät voivat vastaanottaa aseman live video; VK Käyttäjät voivat myös vastaanottaa kuvia ja videoita avaruusaseman, ja kommunikoida astronautit.
Communications johtaja Venäjän avaruusjärjestö Igor (Igor Burenkov) sanoi: & ldquo; universumi ääretön, ihmiset ovat edelleen tutkia sitä.
Nyt se on hyvin mielenkiintoinen & rdquo ;!

sosiaalisen median VK myös kehittänyt erityisen web robotti, joka voi saapua VK sivu, reagoivat erilaisiin kysymyksiä elämästä avaruudessa Spotty.
Toimitusjohtaja VK 多布罗杰耶夫 (Boris Dobrodeev) sanoi: & ldquo; meidän sosiaaliset verkostot pidemmälle maan rajoja, on ottaneet yhteyttä ulkoavaruuteen.
Käyttäjät voivat kommunikoida astronautit, ja tarkkailla omakohtaisesti elämää ja lentoradan Maan Kansainvälisen avaruusaseman.
& Rdquo;

raportoitu, että ISS joukkue on jo olemassa robonaut R2, se on ensimmäinen robotti työskennellä kansainväliselle avaruusasemalle.
Maaliskuuta 2017, täplikäs on venäläinen kosmonautti Fjodor & bull; Argosy kulta (Fjodor Yurchikhin) jakaa tilaa kapseli kansainväliselle avaruusasemalle.