NASA Hubble teleskooppi nähdä uskomattomia asioita Europa

joulukuuta 2012 Hubblen kaukoputken objekti näyttää sarakkeen vesihöyryn Europa Etelämantereen suihkun ulos jopa 200 kilometrin

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, NASA on 26 syyskuu of
ilmoitti lehdistötilaisuudessa valtamerten Jupiterin satelliitti & ndash; & ndash; uusin löytö Europa.

NASA virallinen media sanoi tiistaina, tähtitieteilijät esittelevät hämmästyttävä toiminta havaitaan Europa, Europa pinnan ja ehkä läsnäolo valtamerten.
Uusin tapaus on NASA Hubble-avaruusteleskoopin havaittu.
Astrobiologit ajatella Europa on todennäköisimmin olemassa aurinkokunnan planeetat maapallon ulkopuolisesta elämästä.
3100 km leveä satelliitti on paljon nestemäisen veden meressä alla jäisen pinnan, ja astronomit uskovat, että valtamerten Europa kiven vaipan ja ehkä siihen liittyvät, ehkä tuottaa paljon mielenkiintoisia kemiallisia reaktioita niiden välillä.

Tiistain media ilmoitusta ei paljastanut tarkempia tietoja, mutta mainitsi osa HST Europa osoittaa todennäköisesti ainutlaatuinen höyhenpeitteinen jet oli jälleen löydettiin.
Joulukuuta 2012 Hubblen kaukoputken objekti näyttää sarakkeen vesihöyryn Europa Etelämantereen suihkun ulos jopa 200 kilometriä.

uutiset lopussa 2013 ilmoitettiin selestisessä biologit aiheutti valtavan reaktion, koska se tarkoittaa, että robotti koetin ilman välilaskua Europa pinnalla voivat noutaa meressä näytteitä.
Koska ensimmäinen löytö, koetin joukkue olisi ollut käyttämällä Hubble teleskooppi havainnot Europa, mutta toistaiseksi ne eivät ole pystyneet vahvistamaan olemassaolon ejecta.