NASA kehitti ”power side”

Mukaan New Delhi, Intia TV sivusto raportoi 10. lokakuuta, US National Aeronautics and Space Administration (NASA) on kehittänyt uuden high-tech-materiaalit, tuottamalla nopeuttaa huomattavasti haavojen paranemista.

raportoitu, että painottomuudessa ulkoavaruuden, veren virtausta ihmiskehossa ja olemassaolon valtava ero maapallolla, avaruudessa, haavan paranemista on erittäin hidasta.
Riski selviytymisen avaruudessa, ilmailu- valtavia investointeja, on mahdollista tehdä nopeasti haavan paranemista avaruudessa on tärkeää.

mainittu uusi korkean teknologian materiaali on polyvinylideenifluoridia (PVDF), on laaja valikoima sovelluksia, kuten haavan paranemista.
Kun polyvinylideenifluoridi ja muiden pintojen (kuten ihon) kosketusta, tuottaa pienen määrän virtaa.
Kokeet osoittavat, että pieni määrä virtaa auttaa nopeuttamaan haavan paranemista.

NASA Lang Gelia tutkimuskeskuksen (Langley Research Center), vanhempi materiaali tutkija Xiao Qin (Emilie Siochi) sanoi, että kun polyvinylideenifluoridia oikein sovi haava, haava tullaan käyttämään tukea, nopeuttaa haavojen
paranemista.

Russia & ldquo; satelliitti & rdquo; News Network raportoitu, että helpoin tapa on käyttää sideharso sopivaksi, se estää tartunnan, antaa lisäsuojaa.

NASA sanoi, että tämä keksintö voi hallita kuidun halkaisija, pore tiheys ja paksuus kuitujen, jolloin saadaan kuidun halvemmalla.

tämä & ldquo; sukupolven side & rdquo; myös käyttää haavoittuneita taistelukentällä, päättynyt kirurgiset potilaat ja muut vakavasti loukkaantunut.