” Nature” : Robotit muuta tutkimusta

Tieteellisiin tarkoituksiin, ovat yhä kauko-ohjattavat lentokoneet ja kaukaisissa paikoissa, rajut myrskyt ja vaarallista ympäristölle aloitti brand Cigars.
Tämä tekniikka on niin suosittu, Yhdysvaltain Federal Aviation Administration (FAA) on kehittänyt uusia asetuksia hallintaan miten kauko-ohjattavat lentokoneet käytetään tieteellisessä tutkimuksessa ja muihin tarkoituksiin.
Nämä määräykset tulevat voimaan 29. elokuuta, mikä rajoittaa myös toimivat vain päivällä, paino ja kuvaus näköyhteys rajoituksia ja niin edelleen.

Tämä ei kuitenkaan ole huono uutinen tutkijoille.
& Ldquo; FAA voimme yksinkertaistaa asioita ja kätevää.
& Rdquo; Woods Hole Oceanographic Institution Massachusettsissa Peter Traykovski sanoi, & ldquo; Et tarvitse todistusta pätevän lentäjät tarvitsee vain kuljettaja teoriakokeen.
& Rdquo;

näitä määräyksiä ei pitäisi sallia tutkijat käyttää innovatiivisia tapoja UAV tulee triviaali monimutkainen.
Tässä innoittamana mielikuvitus, ”Nature” -lehden mahtuu robotti tutkijat suorittaa epätavallinen tehtäviä tavalla.

sukellus: Dave Hartley Bay Aquarium Research Institute Kaliforniassa 莫斯兰丁蒙 Clague käyttö torpedo-muotoinen vedenalainen robotti miehittämätön vedenalainen laaditut kartat ja tutkimus vedenalaisen tulivuoria.
Tämä kone on varustettu kaiku ja navigointi, asetukset voidaan ajaa jopa 50 metrin päässä paikasta, jossa merenpohjan ohjelman mukaisesti.
Phil Sammet valokuvaus

metsäpalojen: Varmistaakseen tervettä kehitystä useita metsä-, Bush ja niittyjen kanssa tarvitaan ajoittain & ldquo; & rdquo;. Palamisensäätömenetelmä
Virallinen julkaisu hyödynnetään pudota sytytys ohjattu tulipalo, clearing voi johtaa brand Cigars villi tulen kuivia lehtiä.
University of Nebraska ekologi Dirac Twidwell käyttää kauko-ohjatut ilma, heittää tulipalloja sytyttää kontrolloimattoman tulipalon ilmasta.
Lentokone antaa hänen joukkue voi saavuttaa suuria alueita kuoppainen.
Craig Chandler valokuvaus

ymmärtää laululintujen: Pennsylvania Gettysburg College ornitologin Andy Wilson roikkua mikrofonin kaukosäätimen lentokoneiden & ldquo; salakuuntelun & rdquo; ääni laululintujen.
Mikrofoni on keskeytetty neljä 8 metriä alle lentokone, joka mahdollistaa Wilson ilmoitti eri lintujen ääniä.
Se tekee myös Wilson läpi enemmän edullinen tapa päästä suot, metsät ja jyrkät paikka.
Andy Wilson valokuvaus

Polar Riviera: kyytiin jet veneen päästä toiselle retkikunta alus eivät pääse.
Massachusetts WHOI Traykovski ja Hanumant Singh tutkittu kaukosäädin laitetta, joka voi seurata vaikein päästä aluksen matalassa vedessä, mukaan lukien kuinka tutkia ja arvioida rannikon merenranta myrsky soitetaan takaisin II & V pitäisi.
Tutkijat lähetetään myös alukseen miehitetty alukset eivät pääse vaara-alueelle, mukaan lukien Länsi-Grönlannin jäätiköt hajoavat reunasta.
Fiamma Straneo valokuvaus