”Net red” artikkeli on sama kuin akateemiset paperit, kuka se on?

Tieteen ja teknologian tarkkailija

Xu Bin

hiljainen viikonloppu, Zhejiangin yliopisto ”laittaa aseen.” 16. syyskuuta Xinhua News Agency raportoi, opettajien ja opiskelijoiden tiedotusvälineissä ja sen ”kaksi micro-end” julkaistua artikkelia tunnistetaan kansalliseksi viranomaiseksi, ydin ja muut akateemisen aikakauslehtipaperit ja sisällytetty edistämiseen arvioinnin ja arvioinnin palkintoja.Tämän osalta jotkut sanovat , professorit haluavat taistella ”net red”.

käyttäjät sanovat, ei vähätellä ”netto punainen” on kuvassa, että akateeminen tutkimus ja media viestintä luonteen kaksi hyvin erilaista. luonnontieteellinen tai humanistinen tutkimus, tavoitteena on laajentaa ihmisen kognitiivista aluetta, ovat vakavia, tiukkoja ja ammattitaitoisia töitä, riippumatta siitä, onko paperi taso, onko akateemisen yhteisön määräämä tuntemattoman maailman ihmisen ymmärtämystä. Akateemisen tutkimuksen syventämisen myötä ryhmän arvioiminen voi olla myös entistä tarkempaa. Sanomalehtiverkko, joka harkitsee enemmän, on viestinnän vaikutus, akateemiselle yhteisölle on vaikea saada roolia. joka uusi akateemisen tutkimuksen tavoite voi olla akateemisen tutkimuksen alkuperäinen tavoite.

Akateeminen vapaus on akateemisen korkein tavoite, ja tutkijat ovat toivottomia tutkia tuntematonta, maailman todellista kuvausta, jotta tutkimustulokset tulisivat hyödyllisiksi osiksi ihmisen kognitiivisessa prosessissa. Akateemisen hallinnon tutkimushankkeet, jotka johtavat akateemista tutkimusta ja muita ilmiöitä kaikenlaisista sanoista, liittyvät tähän kognitiiviseen. Kuitenkin tiedotusvälineissä saada ”lukemisen määrä”, on ulkopuolella akateemisia vaatimuksia.O voidaan odottaa tällainen kohtaus, tutkijat kynän kirjoittaa & #8220, paperit ”aiemmin, selvittää onko artikkeli sopusoinnussa valtavirran median kattavuuden tyyliin, miten palvella lukija mieltymyksiä …

Viime vuosina arvostelemme akateemisia piirejä Monet, avain on paperi liian ”vesi ”.Yksi syy myynninedistämiseen on liikaa painotetaan julkaistuja artikkeleita. Zhejiangin yliopiston uusien määräysten erityisesti sanomalehtien verkko artikkeleita uudelleen, lukea vaatimusten määrää. ”Papereita” hyödyttömästä ”taudista?

Älä sano, että uudet asetukset ovat vielä melko julkaisussa julkaisemalla edistämällä suoraa suhdetta arvioinnin välillä, sanoi” net red ”opinnäytetyö, joka alkaa toisin kuin akateemisen tutkimuksen alkuperäinen tarkoitus, ja työllisyyden arviointi on eräänlainen veden injektio. Lisäksi erittäin kehittyneessä teknologiassa volyymin, lukemisen ja muiden indikaattorien määrä voi Zhejiangin uudet säännöt eivät pelkästään päästä eroon tuulen menestyksestä, vaan ne voivat olla osa opportunistisia tutkijoita, jotka luovat uuden vaellatonta tietä.

123>