Obama: Yhdysvallat aikoo lähettää ihmisen Marsiin vuonna 2030

Mukaan British Broadcasting Corporation (BBC) raportoi 11. lokakuuta Yhdysvaltain presidentti Barack Obama sanoi Yhdysvaltojen olisi yhteistyötä yksityisen sektorin tutkimus Mars, tavoitteena on saada ihminen vuonna 2030, planeetta.

raportoi, että vuonna 2010, kun Obama ilmoitti, että Yhdysvaltain miehitetty Mars-ohjelma, mutta Yhdysvaltojen National Aeronautics and Space Administration (NASA) Mars-ohjelma on kritisoitu, erityisesti kyseenalaistaa alkaen edustajainhuoneen.

Obama Yhdysvaltain Cable News Network (CNN) verkko kirjoitti, & ldquo; tämä asetamme selkeät tavoitteet, suunnitelmat vuonna 2030 lähettää ihmisten Mars ja palata Maahan turvallisesti.
Tämä on tarina Amerikan tilaa tärkeä uusi luku.
& Rdquo;

Obama Artikkelin mukaan, lopullisena tavoitteena on yhden päivän ihmisille pysyä jonkin aikaa Mars.

Raporttien mukaan tällä hetkellä, NASA työskentelee yksityisellä sektorilla tarjota tarvikkeita kansainväliselle avaruusasemalle, joka SpaceX n & ldquo; Long & rdquo; kapseli kansainväliselle avaruusasemalle Toimitussitoumusten.

BBC kertoi, NASAn Mars-ohjelma on ollut puutteellista enemmän.
Aiemmin tänä vuonna, useita kansanedustajia ja asiantuntijat sanoivat NASAn Mars-ohjelma ei ole selkeää tiekartta.
Mutta Obama ei lannistunut.
Hänen artikkeli CNN, sanoi & ldquo; halu saavuttaa Marsissa, vaatii jatkuvaa yhteistyötä julkisen ja yksityisen innovaation ja teemme niin.
& Rdquo;

Obama sanoi hän kutsua koolle tutkijoiden kärjessä Valkoinen talo Pittsburgh järjestetään, insinöörien ja keksijöiden American Progress esittää uusia ideoita ja etsiä uusia kenttiä.