Olut on, miten sosiaalinen vaikutus?

Monet ihmiset haluavat juoda pullon tai kaksi pulloa olutta viikonloppuisin tilastojen mukaan keskimääräinen amerikkalainen kuluttaa 28 litraa vuodessa.
Mutta miten tämä suosittu juoma on, miten se vaikuttaa yhteiskuntamme, uusi tutkimus antaa vastauksen.

johtava tutkija professori University of Basel Sveitsi Mathias ja hänen kollegansa ovat osoittaneet, että juo olutta saa meidät nopeasti nähdä iloisia kasvoja, lisätä sosiaalista osallistumista, joka tekee katselun seksiin kuvia helpompaa.

havainnot paneelin julkaistiin äskettäin ehdotetun Euroopan Wien, Itävalta Neuropsychopharmacology (ECNP) kongressissa, ne on myös julkaistu Journal of Pharmacology hengessä.

Vaikka juominen on yleisempää, kerrottiin viime kuussa, yli 56 prosenttia Yhdysvaltain aikuista juo, professori Liechti sanoi muutamia tutkimuksia alkoholin vaikutuksista emotionaalinen ja sosiaalinen taipumuksia, erityisesti olutta.
Ryhmä päätti

60 terveillä aikuisilla 18-50 vuotta alkoholitutkimuksissa, joista 30 miestä ja 30 naista, sen satunnaistettu crossover tutkimuksessa puututaan tässä tutkimuksessa.

puolet osallistujista pyydettiin juomaan lasin olutta sisältää alkoholia, ja keskimäärin 0,5 litraa, riippuen sukupuolesta ja painosta, muut osallistujat on juoda alkoholittoman oluen.

mitattaessa veren alkoholipitoisuuden olut, alkoholi juovat ja totesi, että se oli noussut noin 0,4 grammaa litrassa.

tutkimus vahvisti, että alkoholia & ldquo; sosiaalinen voiteluaine & rdquo;

Seuraavaksi osallistujat olivat kaksi sarjaa kokeita, vastaavasti, kuten kasvot, myötätuntoa ja seksuaalisen kiihottumisen testi.

verrattuna juominen alkoholittoman oluen henkilöillä, jotka joivat alkoholittoman oluen ihmiset pystyvät tunnistamaan hymynaamaa testi nopeammin.

alkoholittoman oluen ystäville myös todennäköisemmin kuin ne, jotka joivat alkoholittoman oluen todennäköisemmin ajatella onnellisia seuraelämän.

Lisäksi tutkijat huomasivat, että alkoholittoman oluen juovat mieluummin katsella seksuaalista kuvia, vaikka tämä ei lisää seksuaalisen kiihottumisen.
Löytö naaras on voimakkaampi.

hormoni oksitosiini vaikutusten arvioimiseksi aiheita, tutkijat huomasivat mitään eroa alkoholi- ja alkoholittoman oluen.

& ldquo; Tämä viittaa siihen, että alkoholi voi lisätä sosiaalisuutta.
& Rdquo; professori Liechti sanoi.

professori Wim Lingke sanoi, nämä havainnot vahvistavat, että alkoholia & ldquo; sosiaalinen voiteluaine & rdquo; ja alkoholin kohtuukäyttöä voi tehdä ihmisistä onnellisempia, lisätä sosiaalista osallistumista ja vähentää eston.